Svenska
Blog

E3 2018: Ett blogginlägg från flygplanet

Oh boy! Ladies and gentlemen, det är dags igen! Alla nördars julafton, alla gamers Mecka: E3-mässan 2018 is upon us! Ifjol var jag där för första gången med Kimpa Orremark, och denna gång har jag bytt vapendragare och släpat med mig Lisa Dahlgren istället! Tillsammans med en bunt kameramän och några journalister från över Gamereactor-nationer kommer vi befinna oss i Los Angeles i en vecka framåt för att ge er all E3-coverage ni kan tänkas behöva, så håll ett öga på GRTV-flödet.

Just nu sitter jag i ett SAS-plan 10,000 meter över vattnet. Wifi ombord är troligen det bästa som hänt flygandet sedan fallskärmen, och förra gången streamade faktiskt jag och Kim Microsofts presskonferens direkt från planet. Kanske inte den bästa upplevelsen, men denna gång kommer jag sitta i publiken själv. Om ni ser att någon svimmar under utannonserandet av Halo 6 är det troligen jag.

Så snart jag landat kommer jag och Lisa ta oss till Gamereactors näste i Hollywood, så räkna med en hel del bilder därifrån i nästa blogginlägg. Happy E3 till er alla! <3

HQ