Svenska
Blog

2012 års bästa!

Skrivet av M_Balzary den 31 december 2012 kl 00:26

Nu tänkte jag göra en "årets bästa"-lista. Jag tänker till skillnad från de flesta andra inte göra en med saker från 2012. Utan jag kommer lista de spelen/filmerna/musiken o.s.v. som jag har haft roligast med iår.

Årets spel - Gears of War 1-3
Yes, jag har spelat otroligt mycket gears of war i år, hela trilogin från början till slut flera gånger. Marcus, Dom, Baird, Cole och Anya har gjort stora delar av mitt spelår!

Årets musik - Ghost
Att ett linköpingsbaserat doom metaldoftande satanistband skulle kunna vara årets musik för mig är lika förvånande för mig som någon annan. Jag har lyssnat otroligt mycket på deras debutalbum Opus Eponymous från 2010 hela året. Ju mer jag lyssnar desto bättre blir det. Deras senaste singen Secular Haze Är en av årets mest spelade låtar på min dator, och den har bara funnits i drygt två veckor.

Årets upplevelse - Ghostkonserten
15:e december på min 23-årsdag så fick jag äntligen se dom live. Ett sjukt bra liveband som fick med sig publiken på ett sett som inte många band klarar av.

Årets upplevelse #2 - Red Hot Chili Peppers i England
Jag måste ju faktiskt ha med den här också. Att få se mitt favoritband inför 50.000 personer i England är inget annat än magnifikt.

Årets film - The Hobbit
The Hobbit, vad ska man säga. Längtan var enorm. Jag kände en extrem glädje över att lyckas få biljetter till premiärdagen premiärdagen. Känslan som uppstod av att vara tillbaka i Midgård gör det här till årets film utan konkurrens över huvud taget.

Årets misstag - Flytten ner till Linköping
En lista kan ju inte bara innehålla roliga saker tyvärr. Hur som helst så var flytten ner till Linköping det absolut sämsta jag gjort i hela mitt liv tror jag faktiskt. Flyttade från ett i stort sett heltidsjobb till absolut ingenting här nere. Visst jag har inte haft tråkigt här nere hela tiden, men 95% av tiden har varit ett rent helvete.

Årets köp - Nintendo 3DS
Oh yeah! Zelda OoT och Theatrythm: Final Fantasy har gjort mitt liv otroligt mycket roligare under min vistelse i Linköping.

Årets köp #2 - Dator
i5 2500k
Radeon HD7970

Det bästa som har hänt mitt spelande, någonsin.


GRÅTT NYTT HÅR!!!

HQ