Svenska

Jag har begått ett stort misstag.

Skrivet av M7Jagger den 26 februari 2013 kl 22:50

Har ni någon gång önskat er att ni kunde, precis som i spel, spara och sedan börjat om livet där ni sist sparade ifall det ni ångrar det ni gjorde? Jag har önskat att man kunnat göra det några gånger, en gång när berättade för en tjej hur jag kände, då önskade jag det, första veckan på gymnasiet önskade jag också jag hade kunnat börjat om vid dagen då jag sökte till gymnasium i nian. Men aldrig någonsin har jag önskat att jag kunnat börja om vid ett tillfälle och tagit ett annat beslut.

Ni kommer tyvärr inte få reda på vad det är jag har gjort, det kan jag inte berätta, (jag är ledsen om jag framstår som en uppmärksamhetskåt tölp som bara bloggar för kommentarer men jag kan faktiskt inte berätta) så om vad jag gjort är det enda ni bryr er om så kan ni sluta läsa här. Det jag kan säga om vad jag gjort är att det kan sluta riktigt illa och det kommer nog att bli ett rätt så stort problem i framtiden, men om jag har tur och det går som planerat så kommer jag inte behöva ta konsekvenserna.

Bloggen handlar inte om vad jag gjorde utan mer om att jag gjort något, något jag önskar att jag kunde ta tillbaka och jag undrar ifall det finns någon annan själ därute som också känt likadant och hur man ska hantera det, för just nu vill jag bara hoppa i mammas famn, gråta ut och erkänna vad jag har gjort...

HQ