Svenska
Blog
Nonsensbabbel om bl.a. LEGO, TLoU och Foto

Nonsensbabbel om bl.a. LEGO, TLoU och Foto

Skrivet av Lodde_49 den 5 februari 2014 kl 23:12

Det var verkligen inte igår jag senast skrev en blogg, var tydligen drygt tre år sedan. Snacka om att tiden går snabbt, och det sägs ju gå ännu snabbare när man blir 'gammal'. Vem vet, kanske känns mina snart nitton levnadsår som en petitess när man är fyrtio. Detta är dock ett problem för morgondagen, finns roligare ting att fundera på i dagsläget. Vid närmare eftertanke kanske "roligare" var fel ordval, de flesta funderingar kretsar nämligen kring skolarbeten av alla dess slag. Inte särskilt festligt alls. Emellanåt finns det såklart tid för lite roligheter, tänkte lista lite saker och ting som på senaste gjort vardagen trevligare.

Lediga fredagar: Mirakulöst nog lyckades schemat bli så fiffigt att inte enda lektion hålls på fredagar. En sådan där dröm man haft i åratal, och absolut inget man trodde skulle kunna bli möjligt på naturlinjen. Härligt.

MacBook Pro Retina: Skaffade mig i höstas en av dessa ögonstenar. Är inget annat än helnöjd, snabb som skabb, trevligt operativsystem, inget strul alls och en skärm utan dess like.

Fotoredigering: Har länge gillat att fota och det blev plötsligt ännu roligare när jag upptäckte Lightroom för cirka två år sedan. Fick dock lägga ner sysselsättningen efter ett tag, skoldatorn var helt enkelt för klen. Med höstens datorinköp blev det möjligt igen. Kul säger jag!

Lego: Att bygga Lego blir aldrig tråkigt, som årlig tradition blev det ett set lagom till jul. Ett containerfartyg licenserat "Maersk". Ett något mindre bygge jämfört med vad jag vanligtvis ger mig an på, men lika trevligt ändå.

The Last of Us: Tror aldrig att jag upplevt ett spel, film, serie, bok, låt, ja något alls, som The Last of Us förut, för ack vad detta spel träffade rätt för min del. Har inte kunnat släppa det för en enda dag under den senaste månaden, och har inga planer på att göra det heller. Har sett och läst det mesta som kan relateras till TLoU. Beställde senast igår seriehäftet "American Dreams" och ska självklart införskaffa "Left Behind" när det nalkas. Ska verkligen njuta av denna känsla som detta spel gett mig, för den är sällsynt.


Nu har jag pladdrat nog. Hade själv troligtvis ignorerat en blogg med denna textmängd och intetsägande titel. Att skriva detta var dock förvånansvärt trevligt, gillar att formulera mig i text. Vem vet, kanske kommer det mer från mig i framtiden.

HQ