Svenska

Håkan på Ullevi

Skrivet av Ladasta den 7 juni 2014 kl 12:37

Vad som började som en enkel julklapp till min dåvarande flickvän har blivit en resa till den största konserten i Sverige. Mitt ex är ett stort fan av Håkan och hon hade tjatat i flera år om att hon ville se honom igen och när biljetterna släpptes till konserten som då skulle va på slottskogsvallen så slog jag till direkt.
Jag och min flickvän gjorde slut typ en vecka senare men vi bestämde att vi skulle göra den här grejen tillsammans ändå och jag kan inte tänka mig att göra det med någon annan. Att det skulle bli så här stort anade jag aldrig och nu känns det som att detta kommer bli en dag jag aldrig kommer glömma. Ett sista minne med den person jag älskar allra mest. Samtidigt som idag är en glädjens dag för att vi ska gå på den här konserten så är det även en hemsk dag för det känns som att detta är det sista vi kommer göra tillsammans.
Sitter å läser tidningen om konserten och tårarna väller redan upp inom mig inför de känslor jag kommer ställas inför ikväll.
Även om Håkan inte är min favoritartist så kan man inte undgå den känsla som 70000 lyckliga människor kommer frambringa. Det kommer inte lämna någon oberörd på plats. Det är jag säker på. Och ja det känns fint att få va med om ändå.

HQ