Svenska

Ronny och Ragge, på riktigt

Skrivet av Kråkan den 20 augusti 2008 kl 13:12

Efter att ha läst och kommenterat Darsidians blogg "Spy i utedass" kanske jag borde ta och förklara min kommentar.

Det var när mina kära kamrater i klassen över mig skulle ta studenten, och då är det jättehypat att åka till Smögen och supa sönder både hjärnceller och själ på Smögenbryggan.
Så vi satte oss några stycken på bussen från Uddevalla till Fyllebryggan och vi höll oss inte direkt uttorkade på vägen.

Pluntan åkte fram med nån jävla fulsprit, har för mig att det kan ha varit Jelzin Kurant, och den var lagom tom när vi hoppade av bussen.

Sedan bar det av till en kompis sjöbod, där våra studentvänner skulle äta svettiga räkor, och dricka i goda vänners lag. Och vi som inte åt räkor fick helt enkelt hålla oss till ölen och groggen.

Efter att ha hällt i sig för många öl på kort tid börjar jag känna att det bubblar i magen och att jag har världens rap på G.
Jag tänkte som så att jag kan ju inte hålla inne på en rap i sådan världsklass så jag ska släppa ut den... Men vad händer istället?

Jo det blev en spya i världsklass istället.
Ut kommer någon, antingen Darsidian själv eller vår käre vän Olof och frågar:
"Men vafan spyr du?"

Och då insåg jag att här är ett tillfälle som inte får missas, så jag fortsätter på denna Ronny och Ragge kommentar, fast jag vet inte om det var det min kamrat menade när han frågade, men tillfället kom så jag svarar:
"Aah fan, förvånad själv. Skulle bara rapa!"

Några skratt smet ut från de som kände igen replikerna, men vår vän som ägde sjöboden var förmodligen inte lika glad.
Sen hängde jag med upp till hans hus och fick prata med hans far. Väääldigt pinsamt.

Men kul var det och vi skrattar fortfarande åt det, så det är inget jag gråter över.

HQ