Svenska
Blog

Destiny 2: Season of Undying var... okej

Varken mer eller mindre egentligen. Mycket av den här säsongen lutar sig också uppenbarligen på senaste expansionen Shadowkeep och det kan vara lite luddigt att exakt särskilja vad som är vad. Så här skrev jag i recensionen :

"Jag kommer fokusera på Shadowkeep och det som faktiskt är expansionen, det kommer dock rinna över i den nya säsongen, Season of the Undying, för de hör ihop på ett sätt som gör det nästan omöjligt att prata om en enskild del separat."

Det är såklart inte omöjligt. Åtminstone inte nu i efterhand. Season of the Undying känns... lite tom. Den nya aktiviteten Vex Offensive roade i ungefär tre minuter, de nya exotiska krutpåkarna är okej som bäst och den andra grinden känns lite tillbakahållen. Inte så konstigt eftersom själva expansionen kom med eget innehåll och de båda släpptes samtidigt och hör ihop med varandra. Nästa säsong, Season of Dawn, ska avtäckas nästa vecka och starta tidigt i december och då får vi nog se på allvar vad Bungie kan prestera säsongsmässigt utan hjälp av Activisions supportstudios. Allt som allt, en okej säsong. Vad tycker du?

Destiny 2: Season of Undying var... okej

Vex Offensive var inte dåligt egentligen, lite tamt bara.

HQ