Svenska
Blog
Skaffat min första spel ratt

Skaffat min första spel ratt

Skrivet av Kaiser den 26 februari 2021 kl 18:19

Jag älskar racing spel. Och min kärlek till det har ökat ju äldre jag blir. Därför bestämde jag mig för att skaffa en Thrustmaster ratt. Inte den bästa ratten i marknaden. Men för ett relativt lågt pris, så är det verkligen värt det. Både ratten och pedalen har väldigt bra kvalite, dock saknar den vibration. Men det är nåt som jag kan leva utan.

Eftersom jag alltid varit extra förtjust i klassiska japanska arkad racing spel, så skaffade jag Sega Rally Revo som Petter gav en välförtjänt betyg till, back in the days. Och att det är det sista moderna Sega Rally spelet som kom ut till marknaden tyvärr. Och min andra spel som jag införskaffade är Ridge Racer 7. Jag varvade fyran inte för så längesen. Och tanken att köra Ridge Racer igen i 1080p och 60fps från en tid där det var väldigt ovanligt till PS3, gjorde att det var ett måste att skaffa det!


Hur var nu min första upplevelse? Ja, jag är såklart helt värdelös med ratt. Plus att Sega Rally är en rätt utmanande spel till att börja med. Men väldigt roligt är det såklart. Och jag kommer hålla på med det tills jag blir bättre. Pedalen funkar inte till Ridge Racer 7 pga nån anledning. Men det var lika roligt att hålla i knappen på ratten medans man styr och kör.

I slutändan är jag helt nöjd med min upplevelse. Och det känns härligt att delvis hämta den arcade känslan man upplevde i nöjesparker, hemma till soffan.

HQ