Svenska
Blog

I natt smäller det på riktigt

Skrivet av Jonas den 9 december 2021 kl 02:39

Klockan är i skrivande stund runt 02:20, och vid den här tidpunkten imorgon kommer jag och otroligt många andra knappt ens vara talföra. För vid det laget lär en av de fyra stycken superutannonseringar Geoff Keighley har utlovat (mer specifikt presentationer som får lika mycket uppmärksamhet som sommarens Elden Ring-trailer - vilket fick hela spelvärlden att gå i bitar) under The Game Awards ha visats upp. 

Totalt ska 30-40 spel visas och det brukar vara det enda spelevent där de flesta efter avslutad show ändå brukar tycka att det faktiskt var riktigt bra. Dessutom får man inte glömma att branschen och spelarna ska kora årets spel i en rad kategorier.

Sammantaget kommer det alltså bli riktigt, riktigt fett. Vi täcker givetvis allt live dessutom. Med det sagt, här är tre önskeutannonseringar som skulle riskera att få mig att sluta andas:

3. Marvel vs DC utvecklat av Netherrealm - Det har ju i omgångar ryktats om ett nytt Injustice från Netherrealm Studios, men märkligt nog även ett Marvel-spel Tänk om det faktiskt är så att MCU och DC Extended Universe faktiskt drabbar samman så Harley Quinn kan få slå ihjäl Black Cat medan Superman daskar Silver Surfer metallicgul och metallicblå.

2. Mario Kart 9 - Motivering överflödig. Det är så inihelvete dags, helt enkelt.

1. Ett Star Wars-rollspel - Ja, jag vet att The Knights of the Old Republic håller på att få en remake och att The Old Republic kontinuerligt byggs ut. Men det jag efterfrågar är ett nytt rollspel. Offline. Gärna i tredjeperson men annars samma anda som Skyrim med ett riktigt starkt narrativ där mina val verkligen kastar om förutsättningarna med både en god och en ond historia.

I natt smäller det på riktigt

I natt klockan 01:30 startar pre-show och 02:00 är det dags för huvudeventet. Vilken vore din önskeutannonsering på The Game Awards?

HQ