Svenska
Blog

South Park: Post Covid är respektlöst underbar

Skrivet av Jonas den 3 december 2021 kl 01:37

Sakta men säkert har Paramount+ kommit att bli en allt bättre streaming-tjänst, även om de fortfarande ligger efter på appområdet. En av serierna de har är South Park, där det är mycket på gång och nyligen släpptes specialen South Park: Post Covid.

Jag kikade den med sambon under kvällen och skrattade högt. Där så många andra stora komiker ofta beklagar sig över att det är svårt att skämta om saker nuförtiden då folk tenderar att bli kränka över... jamen det mesta... så kunde skaparna Trey Parker och Matt Stone verkligen inte bry sig mindre. De verkar istället ha gett sig fan på att trampa på allas tår. Hårt och skoningslöst.

Inom loppet av några få minuter har de hunnit göra sig lustiga över politisk korrekthet, woke-fenomenet, dumheterna med "defund the police", driva med handikapp, miljörörelser, foliehattar och covid-pass och mycket annat som jag misstänker aldrig skulle kunna visas i någon annan show. Och det känns rätt befriande.

Trevligt nog är det dessutom (och framför allt) en bra film på runt timmen, och jag tycker absolut det börjar bli värt att skaffa Paramount+. Till detta kommer ju dessutom Halo-serien samt nystarten av Frasier nästa år - plus en massa storfilmer.

South Park: Post Covid är respektlöst underbar

Kolla in trailern för South Park: Post Covid på Youtube.

HQ