Svenska
Blog

Min backlog denna julledighet

Skrivet av Jonas den 22 december 2020 kl 03:27

Julen i högre grad än sommaren brukar vara den tid då jag tar itu med min backlog. Antagligen för att det känns mer rimligt att krypa ner under en filt och gejma under dagar då solen knappt går över horisonten och det är tio minus och snöstorm ute. Jag har dock som tradition att inte köpa några spel då, utan istället ta itu med titlar jag missat.

Och det är i synnerhet tre spel jag siktat inte mig på i år. Dessa är:

• Tetris Effect: Connected - Jag och sambon lirar ofta spel tillsammans, och just Tetris leder alltid till hatmatcher, men vi har ännu inte hunnit börja med Tetris: Connected. Här kan vi dessutom lira ihop mot bossar istället för att kriga, och Joakims recension ger mersmak.

• Fallout 76: Wastelanders - Jag gjorde som så många andra och började spela Fallout 76, men gav upp eftersom det kändes så dött och opersonligt. Men är stora delar av mina vänner upptagna med just Fallout 76 och beskriver det som ett annat spel än vid lanseringen, och jag är redo att ge det ett nytt försök.

• Immortals: Fenyx Rising - Det har beskrivits som ett Zelda: Breath of the Wild-inspirerat äventyr komplett med grekisk mytologi samt mycket humor. Och det finns ju exakt ingenting med det som låter dåligt, så detta tänker jag spela igenom under julledigheten.

Min backlog denna julledighet

Har du några backlog-planer inför julledigheten?

HQ