LIVE
HQ
logo hd live | Pepper Grinder
See in hd icon

Chat

X
      😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
      Svenska
      Blog

      Vart är mitt Kratos Warriors?

      Skrivet av Jonas den 25 november 2020 kl 02:07

      Jag har omotiverat bra koll på kinesisk historia. Åtminstone den som berättas i Sagan om de tre kungarikena. Cao Cao och jag är praktiskt taget bästa vänner, jag vet allt om Liu Bei och He Jin tål jag bara inte. Att jag kan detta beror på Koeis (numera Koei Temco) Dynasty Warriors-spel, vilka jag lirat sönder och samman lite för många gånger.

      Och jag har inte varit ensam. Varenda kotte jag introducerat för dessa spel har fastnat. De är löjligt underhållande och lätta att ta till sig. Vips sitter man där och hamrar på knappar medan fiender plöjs ihjäl på ett sätt som hade gjort Kina till ett obebott rike idag om det varit realistiskt. Underbar co-op, bra action och vanebildande gameplay.

      Dynasty warriors-serien verkar det dock som att Koei Tecmo idag pensionerat. Istället satsar de på lukrativa samarbeten. Som med Nintendo, för du har väl inte missat att Hyrule Warriors: Age of Calamity har sålt över tre miljoner? Nu är ju det ett extremfall, men det har även blivit framgångsrikt med Gundam, One Piece, Fire Emblem och så vidare.

      Men varför är det bara Nintendo som jobbar med dem? Sover Microsoft och Sony? Det är dags att uppvakta Koei Tecmo för nya exklusiva samarbeten. Ta God of War, det bara tigger ju om att förvandlas till en Kratos Warriors spinoff. Det finns massor av bossar att återuppväcka, en välbeskriven värld och massor av story samt en protagonist som klippt och skuren för detta.

      Och vart är Halo Warriors? Spartan-krigarna slåss ju gärna med Gravity Hammers och Energy Swords samt andra tillhyggen, och kulörta fiender samt ikoniska platser saknas sannerligen inte. Det skulle dessutom vara ett ypperligt tillfälle att göra den japanska publiken mer sugen på serien.

      Jag skulle så gärna vilja få avnjuta ett bra Warriors-spel till Playstation 5 eller Xbox Series S/X i 60-120 bilder per sekund och krispig 4K-grafik samt ohemult mycket krigare på skärmen som bara tigger om att köttas ner likt levande Domino-brickor. Make it happen plx!

      Vart är mitt Kratos Warriors?

      Det är dags för Microsoft och Sony att skämma bort oss med Warriors-spel av förstklassigt tekniskt snitt.

      HQ