LIVE
HQ
logo hd live | No Rest for the Wicked
See in hd icon

Chat

X
      😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
      Svenska
      Blog

      Aldrig nöjd

      Skrivet av Jonas den 2 juli 2020 kl 16:11

      Jag vet att det har varit fint väder i hela Sverige, men för den som studerat SMHI-kartorna och kan sin geografi, så har det varit som allra varmast i södra Norrland. Och det ska gudarna veta att det inte hör till vanligheterna. Det brukar handla om en-två dagar per år som är på det sättet, nu var det så i närmare två veckor.

      Våra (jag bor i Jämtland) hus är byggda för kyla. Vi får 30 minus på vintrarna och detta måste det såklart förberedas för. Det gör att det blir olidligt hett när vädret är lynnigt, värmen tar sig in men absolut inte ut eftersom det är välisolerat. Vi har haft gott och väl över 30 grader inomhus.

      Jag klagade hejvilt. Inatt var jag ut och rastade hundarna. Jag såg min egen andedräkt och det var två grader varmt. Snudd på vintertemperatur i början av juli. Nu ösregnar det och är sex grader. Skönt en stund att slippa värmen - men jag är fasen inte nöjd nu heller. Nu vill jag ha värme igen, väl medveten om att jag inte kommer vilja ha det när jag väl får det.

      Aldrig nöjd, helt enkelt.

      Aldrig nöjd

      Förlåt värmen, snälla kom tillbaka.

      HQ