Svenska

Ny tatuerad igen...

Skrivet av Jokeymon den 10 januari 2010 kl 23:38

Eller det var ju faktiskt några veckor sedan nu. Drygt 2 veckor sedan. Har inte skrivit något förens nu eftersom jag varit hemma hos familjen över julen och min kära familj kan inte riktigt ta hand om en dator så den mår bra. Det är ren och skär tortyr att surfa på den stackars datorn. Så det blev ingen blogg. Men nu är man äntligen tillbaka igen till sin studentlägenhet ny laddad och go' för ännu en termin i skolan.

Anyways... Tatueringen!
Kan väl börja med att säga att jag håller på med en stor tatuering över hela min rygg. Metal bandet Slipknot är temat och jag har nu kommit en bit på vägen nu. I mitten sitter deras bandlogo och runtom den kommer alla 9 masker sitta.

Denna gången var det Chris, James och Micks tur att bli ingaddade plus lite skuggningar lite här och där. Det syns nog på bilden vad som är nytt och vad som inte är det. Den här gången var också den värsta session jag varit med om. Usch och fy! Tatueraren började med Mick (han längst ner till vänster). Han blev klar med själva masken och konturerna till håret ganska fort. Då tyckte han att det var bäst hoppa över ifyllningen av håret eftersom han måste använda en speciell nål för det och ville fortsätta med alla masker istället. Lät kanon bra tyckte jag så jag lät han hålla på som han ville. Nästa mask var Chris (lång näsa snubben) och sen sist James (under långnäsan). Av någon anledning så bestämde tatueraren sig för att göra håret på James masken ändå och sedan börja med skuggningar i logon och lite varstans. När han väl var klar med detta så var min tid nästan slut. För lite tid för att börja på ny mask, tillräckligt för att fixa Micks hår. Så då började han med det, efter att ha låtit det stället ligga och läka i tre och en halvtimme. Ooooooh the pain!! Jag har aldrig haft så här ont i mitt liv. Jag brukar inte vara gnällig under tiden jag blir tatuerad. Men att tatuera ett ställe man redan blivit tatuerad på för en stund sedan var hemskt, då fjolla jag ur totalt! Tur var väl att jag låg på en sån där massagebänk. Mitt ansikte var i det där hålet så jag tror inte att någon märkte att jag låg och grimaserade, hehe.

I april har jag min nästa tid, förhoppningsvis så blir han klar med allt då.

Ny tatuerad igen...

Vad tycks? Hur många kategorier ur butcherMP:s "Fula tatueringar" bloggar platsar denna tatuering in på? :P

HQ