Svenska

Sommarlov hells yeah!

Skrivet av Jokeymon den 29 maj 2009 kl 19:17

Härligt! Då var 2D-programmerings tentan skriven, grupprojektet inlämnat och första året i den här skolan avklarad. Det har varit ett roligt år, tänk att skola kan vara så roligt att gå till när man har kurser som vid namn "Spel-historia".

Men från och med idag är det sommarlov! Samtidigt som det är väldigt skönt att det inte längre är någon press från något håll så är det en enorm tomhet. Inte alls samma glädje över att det är sommarlov som när man var yngre, usch så gammal jag låter haha! Problemet är väl att det inte är lika kul att göra saker som man gjorde när man var mindre nu. Aktiviteterna som klassas som roligt kostar alltid pengar, ok inte alla men det är då fler nu i alla fall. Det värsta är ju att jag typ kommer vara socialt avspärrad i 1,5 vecka. Alla mina klasspolare drog hemåt från det här skitstället idag och här sitter jag, i min egen lilla studentlägenhet för att jag inte kan ta mig hem på egen hand. Så många grejer som ska med men ingen skjuts just nu så jag får lov att vänta. Men så kan det ju vara. Att jag sitter och bloggar är ett bevis på att jag är sjukt rastlös till exempel. Senast jag gjorde det var väl för typ 6-7 månader sedan...

Kan väl också nämna att jag har varit ohyggligt trött på senaste tiden också så det är väl bara bra att det blev sommarlov så man verkligen kan sova ut. Men att ha 2,5 månads sommarlov är väl inget jag behöver för att repa mig från tröttheten. Skulle varit najs om man korta ner det med 1,5 månader så man slipper vänta så länge. Vi ska nämligen hoppa in på det coola 3D sakerna inom programmering och röja sönder där! Kommer bli sjukt awesome! Men ja, vad ska man hitta på fram till dess? Programmering kommer det ju självklart bli nu i sommar också. Men man kan ju inte bara sitta inne Dracula-style och vara rädd för solen och inte njuta av ledigheten alls. Någon som har något tips på vad jag kan göra i 1 vecka förutom att spela spel?

Jösses va random den här bloggen blev, bäst jag slutar nu innan det är försent. Ska väl gå och göra ingenting... vad det nu innebär. Hojs!

Förresten, har precis upptäckt några saker... Slayer är ett najsigt band, låten Disciple har sjukt bra text och Angel of Death är en riktig kung låt!

Sommarlov hells yeah!

HQ