Svenska

Då tog man klivet ut ur tonåren!

Skrivet av Jokeymon den 20 januari 2009 kl 21:24

Då var man 20 år då. Jag vet inte men nu kanske man "officiellt" tagit sig in i vuxen livet. Dock så känner jag inget speciellt. Jag förvänta mig att vakna med ett buskigt skägg men så blev det inte till min värsta besvikelse. Som ni kanske förstår så har jag inte riktigt kunna odla fram det där ståtliga skägget som beskrivs/hyllas av Jesper lite då och då. Men jag drömmer vidare och kämpar på! Till råga på det hela så får man ju höra det hela tiden av klasspolarna. Att man borde växa till sig lite och skaffa ett skägg så man kan va med i gänget liksom. Nåväl, nog om detta.

Som många säkert gissar vid det här laget så har man ju självklart varit på systemet. Skitsamma om det är vardag, jag gjorde det för att jag kan! Vilken känsla det var att äntligen kunna gå in dit nu när man väntat i 2 hemska år då man gått förbi och alltid blivit lika fundersam över varför jag som 18 åring in får köpa saker där inne, men får köpa allt som finns där på krogen... mycket dyrare! Är det någon här som vet en logisk anledning varför det är så? För jag har ännu inte listat ut det.

Detta var också den mest ensamma födelsedag någonsin. Jag flyttade lååångt (ca 40 mil) hemifrån för 6 månader sedan för att börja på en speciell skola. Men bara för det så skulle denna dag inte bli mindre speciell. Så jag var väl i alla fall ute med klasskompisarna och käkade pizza efter skolan, stack till systemet och letade ivrigt efter den manligaste drycken jag kunde hitta. Här är beskrivningen på drickan:" Fruktig doft med inslag av granatäpple och svartvinbärsgodis." Kan det bli manligare? Släng dej i väggen Chuck Norris! :D

Sedan bar det av till Coop för att fixa fram 20 små små ljus och sedan till konditoriet bredvid. En liten bakelse fick rollen som tårtan. Nu snart är det kalas!
En bild säger mer än tusen ord sägs det ju så det är bara att scrolla ner lite till så ser ni resultatet. Väldigt lyckat foto för att vara min mobil.

Då tog man klivet ut ur tonåren!

Många gratulationer, god bakelse och en god dricka. En lyckad födelsedag alltså, om man räknar bort skägget...

HQ