Svenska

Tatuerad och blev "kändis"

Skrivet av Jokeymon den 2 december 2008 kl 19:34

Ikväll fanns det då inte mycket att göra, skulle egentligen behöva programmera lite på mitt Tetris men gud det buggar så mycket så man blir alldeles matt. Så då kom jag på att jag kan ju blogga om tatueringen jag tog för ganska exakt en månad sedan. Sluta skjuta upp på det så att säga...

Det hela började med att jag tagit mej hem från Kramfors till Borlänge för att fira Halloween med familjen och tatuera mej. Dagen innan det ståhejet så var jag ute och partajde med polarna. Jag ville ju inte köra på stenhårt eftersom jag skulle tatuera mej nästa dag och ville inte må sådär som man gör dagen efter... usch. Så vi drog till ett ställe där dem servera öl plus annat smått och gott och bokade ett biljardbord. Gud så skoj och skönt det var! Mycket bättre än att stå i en kass nattklubb och bli överröstad av en massa UNS-UNS-UNS-U U UNS!

Men allt eftersom att tiden gick så steg promillehalten och dem skulle stänga. Så då passade vi på att dra till en bar istället. Jag bestämde mej för att ta det lugnt nu. Det fick inte den effekt jag förväntade mej alls. Hade jag vetat att om man säger att man inte ska ha nå mer att dricka är lika med att ens kompisar kastar drinkar efter drinkar på en så hade jag aldrig tagit med mej plånboken när jag ska ut.
Ni kan ju tänka er nu hur kung-kanon man blev, det var ju inte så bra. Så när jag fick skjuts hem av farmin när jag senare skulle hem så frågade jag efter en anti-bakfylle-kur. Han tipsade mej om att äta upp den sista halvan pizza som var i kylen och dricka lite multivitamin. Så det första jag gjorde när jag kom hem var att smyga som en ninja ut till köket, graba tag i pizzan, sluka den och sedan gå och sova. Det funkade faktiskt riktigt bra! Kändes nästan ingenting att jag varit och festat dagen innan, men helt okej var jag inte. Och nu skulle jag iväg och bli tatuerad. Halv-bakis och rädd för att man kanske blir lite extra känslig mot smärta. Jag skulle inte bara åka till en tatuerings studio och bli tatuerad. Den lördagen så var det en tatueringsmässa i falun. Yepp, jag skulle ligga inför en massa folk. Tänk om man ligger där och gnylar och gnäller. Usch så hemskt det skulle vara, hade nog dränkt mej efteråt eller skärt halsen av mej med en rostig kniv.

Jag kom dit innan dem öppnade mässan och det var ju lite folk där. Tatuerar människor kanske man kan kalla dem. Och dem stirra ju på mej, en spinkig blond blåögd nörd som inte såg ut att ha någonting där att göra. Var lite kul senare när man drog av sig t-shirten och såg mitt S på ryggen, det var dem inte beredd att nörden skulle ha. Men innan allt det där så diskuterade tatuering och placering. Nu var det dags för gaddning. Nervositeten steg och det såg tatueraren så han sa det att han skulle starta lugnt. Gzzzzzzz! Hmm, det där var ju inte allt farligt. Pheeeew, nu kunde jag torka svetten från pannan. Det blev som tur var inget gnällande under hela sessionen. Gjorde bra mycke ondare att ta S:et faktiskt. Under tiden kom en hel del och kolla eftersom att jag var den första att bli tatuerad. Till och med lokal tidningen DD(Dalademokraten). Dem tog nåra bilder, drog en mini intervju och gick vidare. Tatueringen blev klar så jag tackade för mej och drog hem och förberedde inför Halloween-firandet.

Några dagar senare fick jag en massa roliga meddelanden på msn. "Haha! Du kommer hem till Borlänge och visar dej bäst, usch för dej din jävel! :)" eller "Hehe, såg dej i tidningen. Hur känns det att vara semi dala-kändis tatuerarN^" sades det. Jag fick tidningen uppskickad av min mamma och fick se en gigantisk bild på mej själv liggandes på en brits under tatueringsmässan. Bilden var lika stor som den Obama fick när han vann presidentvalet. Så mycket händer i Dalarna. Hehe, låter ju som om jag skryter. Inte meningen! En kul grej bara tyckte jag...

Tatuerad och blev "kändis"

Tatueringen föreställer frontmannen från Slipknots mask. Blev nöjd. Inte heeeelt nöjd, som ni ser behövs en rad tänder till och ska be han fixa lite så att det ser mer ut som om det är en mask på en persons ansikte. Just nu tycker jag den ser lite ut som om det skulle vara någons ansikte.

HQ