Svenska
Blog

Helgens spelande

I brist på annat så har det blivit en hel del spelande i helgen. Jag är fortfarande djupt nere i mitt beroende till Battlefield Bad Company 2 och inte ser jag något slut på det även om jag försöker lova mig själv att trappa ner. Sedan blev det även lite Elders Scroll IV: Oblivion sent på lördagskvällen. Jag struntar alltid fullkomligt i storyn i Oblivion och ägnar hellre min tid åt att dräpa och plundrar folk i största allmänhet. Det är kul.

Sent i går tog jag mig även i kragen och testade gratisprovet av LIMBO och jag måste säga att jag blev positivt överraskad. så stämningsfull och smart upplagt det spelet verkar vara och det är även på sina håll riktigt läskigt. Jag hoppade till exempel en halvmeter upp i luften när jag för första gången trampa i en björnfälla och råkade därmed skilja den lilla pojkens huvud från hans kropp. Det var även inte så roligt när man ser gigantiska spindelben som tittar fram från ett stort träd, djupt inne i en annars öde skog.

Detta smakprov var väldigt kort men dock otroligt innehållsrikt, det kändes nästan smärtsamt att lämna den lilla pojken till hans öde när gratisprovet tog slut.

Nu måste jag nog skaffa mig lite Microsoft Points så jag kan få hjälpa den stackars pojken ifrån djupa vatten, björnfällor och jättespindlar.

HQ