Svenska
Blog

Blåst på Blocket

Då då det finns så otroligt många spel i världen samtidigt som man har en begränsad budget att kunna lägga på just spel blir valet av inköp betydligt mycket viktigare. Vad ska man köpa? Vad är värt att lägga pengar på? Och vart kan jag få den bästa dealen?

För lite mer än en månad sedan hade jag beslutat mig för att skaffa Super Mario Galaxy 2. Länge hade jag suktat efter denna uppföljare men då det vart knapert med pengar för egen del så började jag speja runt lite för att hitta en bra deal, en deal som inte skulle tvinga mig att äta Samyang Ramen nudlar i två veckors tid. Min blick drogs instinktivt emot blocket.se då jag har gjort flera bra kap där förut som bland annat Mass Effect 2 för ynka 140 svenska kronor. Mina förväntningar var lika optimistiska den här gången och sökandet på Marios nya rymdäventyr börjades. Knappt tio minuter in i mitt spejande så finner jag det jag sökt efter. För 280 kronor så skulle jag få sväva bland stjärnorna, leka med allas våran favorit dinosaurie Yoshi och samla på så många starbits jag ville. Jag skickar snabbt ett mail till säljaren med frågan om spelet fortfarande finns kvar och en halvtimma senare kommer svaret. Säljaren heter Maria Johansson och hon är supertrevligt och berättar att spelet finns kvar och för en extra tjuga så kan hon skicka spelet till mig redan samma dag. Jag för över 300 kronor snabbt som vinden till hennes konto och sedan började den plågsamma väntan som jag enbart trodde skulle ta någon dag till att få spelet. nu, mer än en månad senare och efter flera obesvarade mail så har spelet fortfarande inte kommit. Den supertrevliga Maria Johansson har gått under jorden och jag är både 300 kronor fattigare likväl fortfarande sjukt sugen på starbits.

Den där lilla knappen på blocket där det står " om varan ska skickas, använd internetgiro" finns nog där av en anledning....

HQ