Svenska
Mest Efterlängtat just nu #5-7

Mest Efterlängtat just nu #5-7

Skrivet av JOHN-117 den 19 maj 2010 kl 18:18

Nu fortsätter min årliga bloggserie om kommande spel.

#7: Crysis 2
Jag spelade aldrig första Crysis eftersom att min dator är väldigt klen. Min lillebror köpte det dock men det var väldigt svårt att spel eftersom det började lagga efter en timmes spelande. Så varför tror jag då på tvåan?
Jo, för det kommer till Xbox 360. Så nu kommer jag att kunna spela på högsta möjliga upplösning.
Första tycker jag ändå såg bra ut. Grefiken är otrolig som ni förmodligen vet men det är friheten som har lockat mig mest. Att kunna springa runt på en ö helt fritt.
I tvåan är det dock New York som man kommer att kunna sprida förödelse i. Du kommer att kunna röra dig fritt i den stora vackra stad, både längs marken och på höjden.
Tyvärr vet vi inte så mycket om Crysis 2 än, men det vi vet är att det kommer regera.

#6: Test Drive 2
Jag kommer fortfarande ihåg när jag skaffade Test Drive Unlimited. Det var mitt fjärde spel till Xbox 360. Innan det hade jag bara Fifa Fotbolls VM 2006, Kameo, och det medföljande Pro Evolution Soccer 6. De spelen var inte så himla bra direkt. Men sedan kom Test Drive. Jag spelade fyra timmar i sträck den kvällen. Och jag var chockad över grafiken.
På denna tid var jag inte så spelintresserad så jag visste inte hur spel såg ut grafiskt i den nya generationen. Jag hade spelat på min Gamecube innan och en del på min brors Xbox. Halo 2 var rätt snyggt och Mario spelen var bra designade. Men inget var som detta. Test Drive såg så verklighetstroget ut. Alla vackra träd och fina vägar. Och att sedan att köra runt fritt på denna gigantiska ö.
Det har varit rätt tyst om uppföljaren. Men nu har det börjat hända saker. Det har kommit en del bilder och någon trailer. Vi vet att spelet kommer att utspela på en spansk ö. Och nu kommer man även att kunna köra i terrängen och inte bara på vägen som nästan var fallet i ettan.
Detta är ett spel som jag med största sannolikhet kommer att köpa i år. Jag gillade ettan och detta ser bara bättre ut.

#5: Gears of War 3
Egentligen skulle det bara vara spel som kom i år. Men eftersom uppföljaren i Gears of War redan är utannonserad får även den vara med.
Gears of War är ett av de bästa spelen till Xbox 360. Bara Halo 3 och möjligtvis Grand Theft Auto IV är bättre. Och tvåan är även det ett väldigt bra spel som dock hade en alldeles för ofärdig online när det kom. Men Campaign och Horde rockade. Och nu är multiplayern fixad.
Trean är dock bara utannonserad och vi vet inte så mycket om detta. Vi vet bara att det kommer bli mer av det goda och det räcker för att jag ska placera det på denna plats på listan.

HQ