Svenska
Alltså Sverige..

Alltså Sverige..

Skrivet av Holmfrid den 26 februari 2016 kl 14:40

Vad händer egentligen? Bryr sig politiker inte alls? Varje dag ser jag tiggare sitta överallt, utanför varje affär, bankautomat, systembolag you name it. Folk fattar ju inte ens att om jag så skulle gå och ge en miljon kr till tiggaren som sitter utanför konsum skulle han ändå sitta där nästa dag. Men de blir väl så höga på sina "godhets" poäng som de tror att de får för att de gör något "bra". Det "bra" som dom gör är att se till att det lönar sig för kriminella att utnyttja tiggare. Jag har sett tiggare bli upphämtade och avsläppta i bil varje morgon.

Det ska bli intressant att se hur Sverige kommer att förfalla, när välfärden och allt totalt kollapsar. "Men invandring ger ju inkomst och det finns så många lediga jobb men svenskar vill inte ha dem/det finns inte nog många". Sånt skitsnack. Ja, klart invandring ger inkomst när de kan jobba, plugga eller göra något produktivt. Hur kan så många svenskar vara arbetslösa om det nu finns så många jobb att vi måste ha arbetskraft från utlandet? Det är ju också skitsnack! Jag vet massor av unga som går ut gymnasiet och inte får tag i jobb på 1-2 år. Om de har tur kan de få jobba extra lite, men heltid är inte ens att nämna.

Varför skriver jag den här bloggen? För att jag börjar bli helt apatisk över situationen. Fuck it. Dra åt helvete. Låt Sverige brinna och förstöra så alla idioter kommer få se vad de har ställt till med. Dagligen rapporteras det som våldtäkter, sexuella trakasserier, rån och våld. Frustrationen ökar bland flyktingar och jag fattar helt klart och hållet att de är frustrerade. Instängda i något sunkigt ombyggd barrack med massa andra nationaliteter, pratar inte svenska, finns inte så mycket att göra. Men det är ingen ursäkt att hålla på som en del gör.

"MP gick till val på att man aldrig skulle "göra det svårare för människor att komma till Sverige". Men i slutet av november 2015, när det kom cirka 10 000 asylsökande i veckan, slöt de gröna en överenskommelse med regeringskollegorna i Socialdemokraterna om att kraftigt få ned antalet asylsökande.
Paketet innehöll id-kontroller och en tillfällig lag som bland annat innebär begränsad anhöriginvandring."

Haha, hycklare allihopa. Fy fan. Om man har något sinne för ekonomi måste man väl förstå att det går inte att ha 10 000 asylsökande kommandes i veckan?? Eller tror de att en maskin som omvandlar granbarr till pengar snart är här? Nej, vi lånar pengar så vi ska ha råd att ta emot mer flyktingar.
Det som gör mig så arg är alla de som låtsas vara barn och då kanske tar ett riktigt barns plats att få komma hit. Det gör mig så jävla äcklad och förbannad.

"Barnet" på bilden påstår att han är 14...

HQ