Svenska
Blog
Fenomenala The Batman-trailern...

Fenomenala The Batman-trailern...

Jag hade inte möjlighet att bevaka DC Fandome i år, tyvärr. Detta eftersom jag var fullt upptagen med den årliga spelturneringen som jag och mina barndomskompisar anordnar. Detta innefattar på tok för lite sömn och utmaningar i spel som Badlands, Rocket League, Overcooked 2, Mario Kart och mycket annat. Jag fick därför ta ikapp det jag missade senare och det fanns ett par saker jag gillade, men allt bleknar i jämförelse med The Batman.

Den första trailern såg verkligen enastående ut och jag trodde knappast att det kunde se bättre ut, men nu fick jag ett kvitto på att det minsann kunde det. För den nya trailern skvallrar om en utsökt film som på förhand ser ut att bli den bästa Batman-filmen hittills och jag ser verkligen fram emot att se Robert Patinson som mästerdetektiven. För mig känns han helt rätt som en ny, oerfaren Batman som fortfarande inte riktigt vet vad hans alterego är. 

Jag tokälskar Fincher-vibbarna och Riddler, spelad av en annars lysande Paul Dano, ser ut att bjussa på något vi aldrig sett på film tidigare. Batman tycks dessutom vara lika hänsynslös som Ben Afflecks version och inte alls så stel som jag ibland upplevde att Bales version var. Mars kan verkligen inte komma snabbt nog.

HQ