Svenska
Blog

Marvel's Avengers hemska karaktärsdesign

När Crystal Dynamics Avengers-spel visades upp förra året var jag den minst skeptiska av alla här på redaktionen. Frågar du Petter eller vår mycket saknade Kim Orremark så var jag en blind fanboy som inte begrep hur uselt det såg ut. Något som jag vid det tillfället ignorerade eftersom hela förklaringen bakom min försiktighet var att vi vid det tillfället hade fått se kanske tre sekunder rent gameplay. Med andra ord hade vi inte sett något av det som faktiskt kommer göra spelet bra eller dåligt, om du frågar mig. Däremot var vi helt eniga om designen. Den var och förblir helt sanslöst usel.

Nu i veckan visades Hawkeye upp och hade det inte varit för att han var utrustad med en pilbåge hade detta kunnat vara precis vem som helst. Hawkeye har haft flera utseenden genom åren där han både burit sin dräkt men också en utan mask och då haft solbrillor istället. Här har han varken det ena eller det andra. Sen har vi Ant-Man som mer liknar Peter Stormare än någon ball superhjälte. Nick Fury ser även han helt horribel ut och ser så förbaskat oinspirerad ut. Precis som i fallet med Hawkeye där man endast känner igen honom på grund av pilbågen, känner man endast igen Fury på grund av ögonlappen.

Sen jag sist bloggade om Marvel's Avengers har det släppts ännu mer gameplay och alldeles strax kickar betan igång, men trots mitt enorma intresse för Marvels värld känner jag noll sug inför detta. Något som är raka motsatsen till vad jag kände när Crystal Dynamics laddade upp teasern för så många år nu. Detta kan mycket väl bli den största spelbesvikelsen för mig någonsin.

Marvel's Avengers hemska karaktärsdesign

HQ