Svenska

Verkar knappt finnas någon Fire Emblem fan här i GameReactor GAIDEN HYPE!

Skrivet av Havsöring den 19 januari 2017 kl 20:56

Efter att ha det ganska upptaget denna vecka så har jag äntligen fått tid att titta på gårdagens Nintendos Fire Emblem Direct.

Då vi har fått nyheten om Fire Emblem Warrior redan så fick vi bara lite mer spel foton på den (ser stort sett ut som Hyruel Warriors som man kunde tänka sig).

Fire Emblem Mobil spelet vissades äntligen upp. En Free2Play spel där du kan framkalla vilken enhet från hela serien du vill. Spelas lite som serien men ser inte super svårt ut. Men konstverken på både nya och gamla karaktärer ser väldigt bra ut. Kommer klart skaffa det till min ganska rymliga telefon (har typ bara ett spel på den). Släpps den 2 February i år till Android, iPhone okänd.

Men det var början på Direct som tog andan ur mig. Varken jag eller någon från Fire Emblem gemenskapet skulle ens kunna drömma om att Nintendo skulle släppa en ny Fire Emblem remake (DS remaken såldes väldigt dåligt och var början av vad vi trodde slutet av serien innan Awakening kom och såldes som smöret), speciellt Gaiden.

För den som inte vet eller har spelat Gaiden (jag klandrar er inte om ni inte har, varken släpptes hit till väst och spelet är dåligt åldrat), så är spelet det "svarta fåret" till serien. Typ som Zelda 2 och Super Mario 2. Rekommenderar denna klipp som berättar mer om den: https://www.youtube.com/watch?v=hS69430CDKQ

Trots det har jag spelat den. Då den kunde vara vääääääldig ledsam, så var det något i den som gör att jag fick en unik kärlek till den. Men inget spel jag skulle kunna rekommendera dock.

Och som tur som jag har släpps den till den normala 3DSen då jag inte har pengar på något nytt system.

Vad som spekuleras är också titeln på Spelet. "Echoes". Vilket skulle kunna betyda att om denna spel skulle bli framgångsrikt. Skulle en ny remake på dem spelen som inte kom till väst få en remake. Spekulationer dock (Genelogy of the Holy War och Thracia 776 SNÄLLA!).

Av det vi har sett så ser den bra ut och Musiken låter riktigt RIKTIGT BRA!:

Musiken fanns i den officiella Japanska sidan: https://www.youtube.com/watch?v=tmk3TM2jbe8"

HQ