Svenska
Blog
Livet som tvåbarnsmamma

Livet som tvåbarnsmamma

Skrivet av Habbuten den 15 mars 2020 kl 09:49

Nu har det gått över ett halvår sen vår andra dotter föddes. Ändå känns det som om det var igår och att hon alltid har funnits hos oss. Det är galet hur Tiden bara flyger förbi och jag tror inte man inser hur fort det verkligen går förrän man får barn.

Hur har den här första tiden varit? Jo, det ska jag säga. Den har varit helt fantastisk! Aurora har knutit an till sin lilla syster på ett sätt som jag bara har drömt om att syskon gör. Och det har värmt mitt hjärta så till den grad att mitt hjärta smälter. Alltid ska Aurora pussas, kramas och gosa med lillasyster. Hon frågar var hon är, om hon kan komma och leka, håller hennes hand och vill mer än gärna ha henne i knät. Överallt där lillasyster är vill Aurora vara. Det är helt underbart och se deras relation utvecklas och frodas.

Så vad heter vår andra lilla skatt? Ja, hon har ju fått sitt namn och den här gången gick det mycket lättare och bestämma vad hon skulle heta. Nova Elionor Viking. Med Nova som tilltalsnamn. Vi hade en namnfest för henne ungefär fyra månader efter hennes födsel.

Nova min älskling. Så självklar i familjen och jag kan inte tänka mig ett liv utan henne. Nova älskar dessutom sin storasyster. Man ser hur ögonen glittrar på henne så fort Aurora kommer och är nära. Nova skrattar så hon kiknar när Aurora dansar och busar med henne och det finns ingen som Nova ser så mycket upp till som sin storasyster. Deras syskonrelation är det bästa, finaste och mest magiska jag vet.

Jag känner mig som den rikaste människan på jorden som har haft lyckan och fått två små, fantastiska ungar. I hela mitt liv har jag drömt om att få barn och om möjligt även syskon. Nu när drömmen har slagit in inte bara en gång utan två så känns livet komplett. Jag är ingenting utan er mina älskade barn.

HQ