Svenska
Blog

En glad överraskning

Skrivet av Gamesrule den 27 november 2009 kl 20:22

Varje dag brukar föra något gott med sig. Det kan vara allt möjligt, allt från att klara sitt senaste (smått omöjliga) prov till att kanske ha hittat ett nytt spel man suktat efter till ett bra pris. Ibland kan det vara något som förändrar ens liv för evigt. Eller så kanske det bara förändrar det för en stund...en månad som exempel.

Det första jag tittar på varje gång jag skriver in gamereactors adress på datorn är faktiskt nyhetssidan. Jag älskar att leta upp det senaste från Jordens alla hörn, och läsa varenda liten bit av det. Att veta om Sony har gått bra denna månaden,eller Gamereactor är mitt Wikipedia,min nationalencyklopedi, och en del av mitt liv.

Jag har även som vana att läsa och skriva bloggar. Jag har aldrig varit aktiv i andra sidor som delar ut bloggar till sina medlemmar, men med Gamereactor är det annorlunda. Gamereactor får mig att vilja skriva. Får mig att fortsätta. Gamereactor framhäver det bästa av mig, det som jag gömt långt inuti mig själv.

Jag har i flera månader varit avundsjuk på de som fått äran att bli Månadens Bloggare. Det kändes (Och känns faktiskt fortfarande) som en omöjlighet för mig att kunna bli en av dem. Vi P12or har varit smått avskydda av de äldre GR-medlemmarna. Som om man tar ut något i förhand bara för at vi är yngre. Som om vi inte vore värda en chans att visa vad vi kan. Jag hoppas att jag kommer vara en av de första att bevisa att trots att man är ung...väldigt ung i detta fallet. Så kan man fortfarande överraska och förhoppningsvis göra något bra av de chanser man får.

För det första jag såg på startsidan var idag "Fyra nya månadens bloggare". Så snabbt som datorn orkade drog jag mig fram till den sidan. Och i nästa sekund är jag nära att kräkas av förvåning. Tillsammans med Shmekarn,The Driver och Pumpkineater är jag numera Månadens Bloggare till den 27 December. Herregud, tänkte jag. Hur fasen lyckas jag? I Maj blir det ett år här på Gamereactor.se och jag har redan lyckats nå mitt mål? Är inte det smått fantastiskt att en P12a lyckas få denna åtråvärda titel som så få lyckas skaffa sig?

En dröm som blir sann. Ikväll ska det firas med mer Final Fantasy och mer godis. Jag lovar att jag ska göra vad jag kan för att förtjäna denna bloggtitel. Ni kommer förhoppningsvis inte bli besvikna.

HQ