Svenska

Hur mycket spelas ens favoriter?

Skrivet av GTO den 24 januari 2009 kl 03:19

God natt. Jag har funderat ett tag på hur mycket jag egentligen har spelat ett spel och nu i och med den "nya" (eller snarare den nuvarande) generationen så finns det Acievments, Thophies och fler mål i PC-spel uppradade i dom nya spelen.

Vi tipsas om vad vi kan spela, vad vi kan klara och om inte det duger så gör vi det för siffror.
Och nu så har jag bestämt mig för att göra en lista på dom mest spelade spelen sedan jag började spela konsolspel. Här kommer den!:

Halo: Combat Evolved ~ 700h
(Alla svårighetsgrader, alla banor spelade osv.)
Det här är ett av dom mest spelade spelen genom tiderna för min del om inte det mest spelade. Singleplayer, Co-op, Multiplayer, LAN och allmänt springande i det här spelet har gjort att jag har spelat det löjligt mycket. Och om det var så att min pappa köpte det för 99kr tillsammans med husets första Xbox 2002 så är det världens deal om ni frågar mig (trots alla galna och prisvärda köp man kan göra där ute :P)

Ninja Gaiden & Ninja Gaiden Black
~ 500h
Normal, Hard, Very Hard och största delen av Master Ninja inkl. Missions spelade otaliga timmar
Det finns inget spel som jag tjatar så mycket om som Ninja Gaiden så nu ska jag vara tyst. Kolla mina tidigare bloggar eller läs recensionen av spelet om ni vill veta min åsikt :P

The Elder Scrolls IV: Oblivion + Expansioner ~ 400h
Huvuduppdrag, femtioelva grottor och tre miljarder korsade träd senare...
Det här har jag använt väl. Det längsta spelet hittills den här generationen enligt mig. Rör sig säkert om mer än det jag skrivit upp i tid. Sjukt prisvärt och fantastiskt bra trots ett par irriterande strapatser och minus.

Timesplitters 2 + Timesplitters: Future Perfect ~ 300h
Uppdrag & missions
Det här är två av dom mest spelade multiplayer spelen. Tvåan i serien är nog den mest spelade och "Capture the Bag", Mapmakern och missonmode gav väldigt mycket extragodis till huvudäventyret och multiplayer har spelats massor av gånger och gett en annan mindre seriös FPS upplevelse än Halo med Apor, Zombieapor och ett fantastiskt spelläge där man tex spränger levande döda kosslik direkt från slakteriet.

Hur mycket spelas ens favoriter?

Jag är såklart inte alls helt säker på tiderna, men det är en fingervisning vad jag har spelat.

Utöver detta så har jag börjat (lite tack vare achievments) försökt att verkligen spela igenom alla spel minst en gång och gärna två. Precis klarat av Half-Life 2 + episoder igen och tagit många fruktansvärt roliga acievments. Portal är också spelat lite extra.

Jag har även upplevt en stor del av första Max Payne, men har fastnat vid ett tråkigt ställe i mitten av spelet = hyllan för spelet med dom mest invecklade dialogerna (om man verkligen tänker på vad dom säger).


- Vilka spel har ni spelat mest? :)

HQ