Svenska

Helstörda DVD-omslag

Skrivet av G-Force den 4 juli 2009 kl 14:30

Hur många gånger har man inte läst på baksidan på ett DVD-omslag, och kommit till slutsatsen att de som skrivit texten inte ens sett filmen. Jag gick in på Discshop nyss, och råkade ut för ett så sjukt exempel att jag bara måste blogga om det. Filmen i fråga är Stargate SG-1: Children of the Gods - Final Cut, och ungefär allt som står är felaktigt. Nedan följer texten i fråga, samt mina rättningar i fettext...

Jack O'Neil [Felstavat namn] och Sam Carter [De nämner inte ens en viktigare karaktär] följer med ett respekterat Stargate-team [Nej, de ÄR teamet!] på ett uppdrag till Abydos för att bekämpa den onde Ras krigare [Nej, för fan, Ra dog i Stargate-filmen. De ska spöa Apophis!]. Hela galaxen hotas av den brutale Gou'ald [Felstavat - IGEN] - och teamet måste lyckas innan General Hammond iscensätter universums undergång [För fan, Hammond är en good guy som knappast har för avsikt eller resurser att göra något sådant. Detta är det värsta skitsnacket jag läst!].

Jag fattar över huvud taget inte hur sån här skit kan förekomma. Fem minuters Googling ger en tio gånger bättre bild av filmens handling än omslagets baksida!

Och det här är som sagt en vanlig syn. Hur jävla svårt ska det vara att sätta sig ner och se åtminstone första halvan av en film innan man designar omslaget?

HQ