Svenska

Min 360 dog idag

Skrivet av G-Force den 29 december 2008 kl 22:01

Jag skulle lira lite Saint's Row II. Som vanligt så slog jag på min 360, men nej. Den lyste rött. Jag försökte starta om den, men samma symptom. Inget hjälpte. Den är död. Time of death, 2100 hrs. Lite ironiskt att min sista blogg handlade om hur länge den hållit.

Den blev tre år gammal. Tre år och 27 dagar faktiskt. Jag köpte den på releasedagen. Den har aldrig gått sönder, förän nu. Det blir väl att köpa en ny efter nyår. Garantin har antagligen gått ut. Fast jag kanske ringer Microsoft ändå. Bara för att se om de känner sig schyssta.

Men det lär inte hjälpa. Eftersom jag redan har en hårddisk så blir det en Core, eller "Arcade" som de heter nu för tiden. Trist att priset höjs tack vare att ruttna spel medföljer. Jag hade gärna betalat 200kr mindre för att slippa Arcadespelen och SEGA Superstar Tennis...

Men, hey... den hade dött förr eller senare. Jag hade dock hoppats på ett fjärde år med min 360. Jag menar, jag har trots allt låtit den "vila" den senaste tiden genom att installera spelen jag lirar på hårddisken.

Men är den död så är den död. Man måste dock konstatera att den var en riktig kämpe. Trots att andra 360 havererade varannan månad så höll min ut in i det sista, och fungerade alltid hur bra som helst. Dess död var ytterst oväntad.

En applåd till min 360.

HQ