Svenska

Ska man vara orolig ps4 29/11?

Skrivet av Evy_91 den 18 november 2013 kl 23:35

Nu är det bara 11 dagar kvar tills ps4:an förhoppningsvis ska komma hem. Nu har man bestämt sig för vilka spel som man ska börjamed också, men... ska man behöva oroa sig för hårdvaru problem? Det vanligaste man hört som har varit fel är hdmi kontakten, men vad jag fattat det som så kan man åtgärda det problemet själv om det skulle vara det med att bara böja undan en metall bit som sitter i vägen.

Det hade ju varit roligt att få en siffra på hur många enheter som verkligen inte har fungerat alls. 1 miljon sålda enheter på 24 timmar, hur många var defekta? 10, 100, 1000, 100 000?

Ps4 lanseringen är ju väldigt stor, om man jämför med en ny dator som kommer ut t.ex Hur många köper JUST DEN datorn? Finns ju alltid produkter som blir defekta inom teknik, men eftersom att det inte är "så stora" grejer så hör man ju inte om deras hårdvaru problem, och eftersom att så många köper ps4 så måste det väl komma fram sånt och då blir det jätte stort.

Så man ska nog inte vara så jätte orolig, för att man hör nog mer än vad det är, men det är inte så roligt att ha den tanken: att efter all väntan när man väl får hem sin konsol, så kanske den inte ens fungerar... Men jag håller tummarna och hoppas på det bästa. Har tagit 12 månaders försäkring i fall att den går sönder under första året, skulle vara surt.

Vad tror ni om det här?

HQ