Svenska

Kommentar till inlägg om resident evil 6

Skrivet av Evy_91 den 7 januari 2013 kl 01:17

Grafiken på omgivningen på vissa ställen är inte så jätte snygga i res6, men... Jag älskade res 5 med sitt co-op. Jag har spelat igenom det hur många gånger som helst och gör det gärna igen och helst med en kompis, är inte det spelglädje så vet jag inte vad. Jag tycker att res 6 är roligt också, men det blir väl inte riktigt detsamma som med femman.

Jag gillar inte att dom har tagit bort vapen uppgraderingen och ersatt med skillpoints istället. Blir inte samma sak när man inte får leta skatter för att kunna köpa och förbättra sina vapen. :lol: Förstör lite av "överlevnads känslan"

Visst är det synd att dom få skräck spel som finns ska ersättas med mer action, men res 5 och 6 anser jag är roliga och bra co-op action spel, om man inte jämför med vad dom har varit. Jag har spelat 4 an också och det är en annan känsla i det dels för att man spelar själv och sen är det mer skräck inslag i det, men man ser ju ändå likheter med den och ex. femman. Men jag har inte spelat dom tidigare res, bara testat 1: an och det var jag inte så förtjust i.

Men jag ser gärna mer skräck och mer pussel i res spelen, men jag vill inte att co-op ska försvinna för det är något av det roliga med dom. :P

Jag tror att om 5:an och 6:an hade haft ett annat titel namn än resident evil så hade dom nog blivit mer uppskattade, mest från dom som har spelat dom gamla spelen.

Men det får gärna komma mer skräckspel för min del. Just nu är det ju nästan bara dead space serien och silent hill som finns förutom resident evil på ps3, och som sagt så är jag inte emot att man ska sätta in mer skräck i res spelen, men co-op ska vara kvar, för det är nog det roligaste som jag har spelat där man kan köra splitscreen!

Mer spel med stöd för splitscreen Tack! (Gärna med skräck och monster) =D

HQ