Svenska

Kylskåp from Hell...

Ja så stod jag där... törstig o trött öppnade kylskåpet... Nåt känns annorlunda... Tar min cola, dricker i stora klunkar direkt ur flskan... Den är ljummen. Vad F**... Konstaterar att kylskåppet har lagt av,

Jag reagerar naturligtvis helt intellektuelt och riktar tre kraftiga sparkar mot det hånflinande vita skrället, som bara tycks njuta av uppmärksamheten. Men kallt? Det blir det inte! Det hoppar inte heller igång trots min strålande ingenjörsinsats.

Ringer jouren, men får till svar: "Jouren åker inte ut på sådana här problem" och det tack vare att fryseländet funkar fortfarande... Jag är helt säker på att kylskåpet och frysen har slutit någon hemlig pakt dom emellan bara för att jag inte ska få hjälp av jouren.

Damen som jag talade med lovade dock att faxa till dom ansvariga som kunde under dagtid ta sig ann problemet... Lycka till säger jag! Det är inget vanligt kylskåp dom har att göra med. Kom med en präst, vigvatten och en Exorcist så kanske det finns någon chans att rå på eländet!

Om någon vill komma på solsemester o få värme är det bara o sätta sig på tåget o åka hit till mig o mitt kylskåp. Det är garanterat varmare o billigare än vilken solsemeseter som helst.

Tur att jag har min tid hos min terapeut imorgon annars vete tusan hur allt skulle gå...

Dö ditt vita åbäke dö!

HQ