Svenska
Yakuza 3 demot testat

Yakuza 3 demot testat

Skrivet av DallasX den 19 februari 2009 kl 17:43

Allt började med att jag såg de på nätet. Yakuza 3 demot hade släppts på japanska PS store. Jag sprang och startade min PS3 så fort jag kunde och loggade in. Efter ca 30 minuter var den klar och redo att testas.

Hela demot var på japanska, vilket inte är så förvånande eftersom de är nedladdat från japanska PS store O_O men de gick ändå. man har ingen aning om vad man gör i menyerna men de löser sig. Man får prova sig fram helt enkelt. Grafiskt är Yakuza 3 väldigt vackert... de är galet vackert faktiskt. Man får slåss ganska omgående när demon börjar. Och äntligen fick jag prova på strids systemet. Jag har inte spelat Yakuza 2 än men jag planerar att göra de innan 3an släpps här... om de nu gör de överhuvudtaget men iallafall, stridssystemet är väldigt bra tycker jag, balanserat och välgjort och man får inte nog utav fighterna iallafall inte jag :P.

Man får även möjlighet att träffa kvinnor i denna demo genom en liten date på en club. De partiet hade vart mycket roligare om man hade förstått japanska men jag hade kul iallafall, hon föll som en fura för mig även om jag inte ens vet vad jag sa och satan dom är dyra också. Beställer man de dyraste på menyn så bara sprutar de hjärtan från deras huvuden XD.

Längden på demot är helt ok. varken för kort eller för långt. Men jag hade hellre velat haft de för långt för de var helt suveränt, jag fick tyvärr lov att radera Killzone 2 demot innan för de börjar bli fullt på hårddisken.. vilket sved HÅRT! Så ni som äger en PS3 och har ett japanskt PSN account, gå och ladda ner för tusan!

HQ