Svenska

It pulled me back in.

Skrivet av Crobos den 18 september 2010 kl 14:51

Okejdå, till dom få personer som läste min förra blogg, när jag skrev att jag hade slutat med WoW.. Well, ni som nu skrev att det skulle dra tillbaka mig in hade faktiskt rätt, och det var för att jag nu hade ett RaF account fortfarande som bara låg och skräpade och som faktiskt hade en level 61 paladin på det. Sen var det väll också på grund av det tryck som jag fick utstå från polare att jag skulle börja igen, och då fick det bli att jag började levla igen. Dock så går det inte snabbt, det ska jag säga, men det behöver det inte heller.

I skrivande stund så är min lilla paladin i level 73 och håller som bäst på och questar i Dragonblight. (Vilket jag förövrigt känner att det är den bästa zonen att vara i, mycket för Wrathgate-kedjan.)

Dock så är jag lite kluven om framtiden för min lilla paladin. Detta eftersom att det känns som att Blizz tar ner paladins på jorden igen, och med det så kanske det är en bra sak, men samtidigt så känns det som att dom gör lite väl mycket för att Ret ska göra mindre skada, och inte ligga lika högt uppe. Dock har jag inte spelat någon beta, så jag vet inte riktigt hur det ligger till med alla klasser, men jag hoppas att dom har lyckats balansera allt.

HQ