Svenska
Blog

Uncharted slår Killzone i år

Skrivet av ChrizZz den 11 oktober 2011 kl 12:02

2011 påminner en gnutta om 2009 för oss som råkar ha Sonys konsol i vardagsrummet. Då, precis som nu, hade vi Killzone tidigt på året, och sedan Uncharted på hösten. Killzone 2 och Uncharted 2 är riktiga toppspel som många anser vara bland de viktigaste anledningarna till att äga Sonys svarta koloss. Jag tillhör dock en minoritet. För mig var nämligen Killzone 2 ett bättre spel än Uncharted 2. Något som ytterst få verkar hålla mig med om. Den svintunga, stenhårda upplevelse jag hade i Killzone 2 överträffade för mig Nathans filmiska äventyr, trots att jag väljer action i tredjeperson före förstaperson varje dag i veckan.

I år blir det dock annorlunda. Efter att Killzone CoD-ifierats och Guerilla proppat spelet med intetsägande story så tror jag att Uncharted 3 kommer ge Killzone 3 ett omgång.

Vad jag vill säga med detta? Inte mycket egentligen. Kände mest för att vädra mina åsikter om dessa titlar och fortsätta tjata om hur hypad jag är inför Uncharted 3. Jag tror att Naughty Dog satt ihop det bästa spelet i serien hittills, på samma gång som jag hoppas att Guerilla, som jag antar har startat utvecklingen av ett nytt Killzone, tar sig en funderare kring vad de egentligen vill göra med sin serie.

Uncharted slår Killzone i år

- Nathaaaaaaaaaaan!

HQ