Svenska
Den softaste människan någonsin!!

Den softaste människan någonsin!!

Skrivet av Catsoup den 15 mars 2009 kl 18:33

JAg vill bara börja med att säga, jag brukar inte se på MTV; jag gillar inte MTV, rent generellt tycker jag att MTVS program är skit.
MEN! Det finns ett program: Pimp my ride, som jag kan titta på.

Tycker jag om programiden? Mjaa... Tycker jag om temat?Nä
Tycker jag det är roligt att se bilen pimpas? Nix...

Men, jag gillar Xzibit. Eller ja, med glimten i ögat iallafall.
För Xzibit, tycker förmodligen att han själv är den hårdaste snubben på hela västkusten.
Han har kläderna, attityden, och är en relativt framgångsrik rappare.

Och han är programledare för pimp my ride.
Han dyker upp i början av programmet, säger att han ska pimpa nåns risiga bil( Xzibit har aldrig pimpat en bil...) Han inleder med att skratta åt nåns bil, konstatera att den är värdelös, och sedan drar han ett skämt som han själv skrattar gott åt.

Han plingar på hos den utvalde, som ALLTID blir jätteglad att se Xzibit, och bara, JAAA! Kramar utdelas, xzibit säger" immah pimp ya ride". Sedan går de igenom bilen, Xziibit skrattar litet åt sina egna skämt. Sen tar han bilen, åker iväg till sin " pimpsquad" lämnar bilen, och försvinner sedan, helt...

Xzibit är borta under större delen av programmet( förmodligen är han nånstans för att göra drive bys, röka på eller annan cool gansterskit). Nu pimpas det och har sig

Efter ett tag har de gjort klart bilen, som nu istället för baksäten har en gigantisk högtalare där istället, och et antal LCD skärmar strategiskt placerade i bilen.

Nu kommer Xzibit tillbaka, för att glänsa och ta åt sig äran. Bilägaren kommer tillbaka och blir heelt mållös, han eller hon svär ofta, tackar Xzibit, som bara står o skrockar nöjt.

Jag hans stil, han är skön.

Världens softaste snubbe:
Thank you Xzibit, for pimpin my ride

HQ