LIVE
HQ
logo hd live | Pepper Grinder
See in hd icon

Chat

X
      😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
      Svenska
      Blog
      400+ medlemmar #XboxSverige

      400+ medlemmar #XboxSverige

      Skrivet av Mr Jeedi den 21 november 2016 kl 08:59

      På en vecka har klubben, Xbox Sverige, på Xbox One växt till över 400 medlemmar vilket gör oss till den största svenska klubben. Den är även den enda svenska klubb som Xbox i Sverige själva gör reklam för och promotar då de upptäckte hur många medlemmar som vi fick ihop på bara några dagar. Riktigt kul att de väljer att tro på klubben!

      Vill ni spela med andra svenskar så är ni varmt välkomna att gå med i klubben. Den är öppen för alla och till för alla former av spel vare sig man gillar Single-player eller multi. Ett bra ställe att dela med sig av sin spelglädje på Xbox.

      Enklast att gå med är att gå in på er konsol och leta efter klubben, Xbox Sverige, sedan ansöka.
      Annars kan man även göra det genom den officiella Xbox-appen eller via xbox.com direkt.

      Xbox Sverige är klubben för dig som älskar att njuta av spel ensam eller tillsammans med andra. Högt i tak men var trevlig mot dina medspelare. Alla är välkomna och ingen mobbning tolereras. Alla typer av spel, spelsätt och spelare välkomnas. Planen är att bli den största klubben i Sverige och Norden på Xbox One. Håll aktivitetsfeeden och klubbchatten ren från spammande och andra otrevligheter.

      Väl mött
      Bailey aka CCS Jeedi

      HQ