Svenska
Blog
STEAM (OMG)

STEAM (OMG)

Skrivet av Bigest den 15 november 2015 kl 10:23

Jag är inte direkt någon PC spelare. Ändå köpte jag Steam Controller samma dag som Fallout 4 och StarCraft 2: Legacy of the Void släpptes. Och det som hände efteråt trodde jag aldrig skulle hända. Men det gjorde det.

Jag har ju en iMac att leka med och där så skulle kontrollen knappt fungera kom det nyheter om. Hur som helst så kopplade jag in USB'n och satte igång kontrollen. Loggar in på Steam. Såhär långt funkade allt prima. När jag sätter igång ett spel så lyssnade dock inte kontrollen längre. Stänger av spelet och kommer till Steam menyerna igen. Installerar någon Beta programvara som Valve själva skickat till mig och då funkade även spelen jag har. Jag vart så mallig så jag satt och lekte med det nästan hela tisdagskvällen.

Det ledde till att jag sprang till GameStop efter att man slutat jobbet dagen efter och köpte Steam Link. Och ja, sedan dess har jag suttit och spelat på Steam via min tv. Och innan vi når den 16'e November (imorgon) så ska jag ha laddat ner nått av dom spelen som finns på en tillfällig rea fram tills dess...

HQ