Svenska
Blog
4'a nya Dualshock 4'or och gnäll på de

4'a nya Dualshock 4'or och gnäll på de

Skrivet av Bigest den 16 september 2015 kl 11:54

Ja, fyra nya PS4'a dosor då. Guld, Silver, Steel Black och Crystal. Riktigt snygga är dom också. Särskilt guld och Steel Black.

Nu kanske jag låter gnällig. Men när ska Sony få foten ur arslet och släppa kontroller med teman från olika spel? Det finns visserligen en snyggt designad Dualshock 4 med tema från Metal Gear Solid V. Men den kommer man bara att få tag på via ett köp av PS4 konsolen med MGS V tema. Och i November släpps ju Star Wars Battlefront. Där Sony kommer släppa ännu en specialdesignad Dualshock 4 som man återigen bara kommer att få tag på via ett köp av deras konsol.

Microsoft har ju sedan lanseringen av Xbox One gett oss kontroller med teman från Titanfall, Call of Duty Advanced Warfare som man då släppt till försäljning separat. Och nyligen släpptes väl en Forza Motorsport 6 temad kontroll. Och om någon månad så släpps ju 2 stycken kontroller med tema från Halo 5.

Med allt detta sagt så ska vi inte glömma bort 20th Anniversary kontrollen som ju är riktigt frän. Den har dock inte tema från något spel...

HQ