Svenska
Blog
Det här med hårddisk (PS4)

Det här med hårddisk (PS4)

Skrivet av Bigest den 10 december 2015 kl 21:19

Jag har en PS4 på 500 GB och tänkte köpa en större hårddisk 1-2 TB. Är rätt trött på att radera andra spel för att kunna lägga till nytt i princip för varje nytt spelsläpp just nu. Har kollat runt på nätet överallt. Men kan inte hitta något vettigt. Eller ja, det är jag som inte är så insatt i vilken hårddisk som passar bäst att byta ut till den. Känns mer vettigt än att springa iväg och köpa en helt ny maskin dock. Så ja, vilken 1-2 TB hårddisk är det bästa alternativet att byta ut nuvarande 500 GB hårddisk med?

HQ
Det här med att samla på kontroller (Dualshock 4 Black Ops 3 Edition)

Det här med att samla på kontroller (Dualshock 4 Black Ops 3 Edition)

Skrivet av Bigest den 7 december 2015 kl 20:42

Det här med att samla handkontroller med teman är en stor grej för mig. Och då menar jag inte kontroller med olika färger eller militärteman. Det ska va med teman från spel och annat.

Till Xbox One har jag kontrollerna med teman från Titanfall, Call of Duty: Advanced Warfare, Forza Motorsport 6 och dom båda från Halo 5

Till PlayStation 4 har jag 20th Anniversary Edition kontrollen och Darth Vader Edition och även snart som rubriken lyder Call of Duty: Black Ops 3 Edition kontrollen.

Nej, jag har inte köpt CoD PS4 konsolen där man får med den. Det är ju för övrigt enda sättet att få tag på den kontrollen här i Europa. Precis som med den specialdesignade kontrollen till PS4 konsolen med Metal Gear Solid V tema. Men i USA släpptes kontrollen till försäljning separat från maskinen och då fick det bli en beställning därifrån. Den beräknas komma till mig i mitten av Januari och jag behövde bara pröjsa 425 kr inklusive frakt på 0 kr vilket jag vart snopen över.

HQ
STEAM (OMG)

STEAM (OMG)

Skrivet av Bigest den 15 november 2015 kl 10:23

Jag är inte direkt någon PC spelare. Ändå köpte jag Steam Controller samma dag som Fallout 4 och StarCraft 2: Legacy of the Void släpptes. Och det som hände efteråt trodde jag aldrig skulle hända. Men det gjorde det.

Jag har ju en iMac att leka med och där så skulle kontrollen knappt fungera kom det nyheter om. Hur som helst så kopplade jag in USB'n och satte igång kontrollen. Loggar in på Steam. Såhär långt funkade allt prima. När jag sätter igång ett spel så lyssnade dock inte kontrollen längre. Stänger av spelet och kommer till Steam menyerna igen. Installerar någon Beta programvara som Valve själva skickat till mig och då funkade även spelen jag har. Jag vart så mallig så jag satt och lekte med det nästan hela tisdagskvällen.

Det ledde till att jag sprang till GameStop efter att man slutat jobbet dagen efter och köpte Steam Link. Och ja, sedan dess har jag suttit och spelat på Steam via min tv. Och innan vi når den 16'e November (imorgon) så ska jag ha laddat ner nått av dom spelen som finns på en tillfällig rea fram tills dess...

Failout 4, SC 2: Legacy of the Void och mycket annat...

Failout 4, SC 2: Legacy of the Void och mycket annat...

Skrivet av Bigest den 10 november 2015 kl 17:45

Nu är jag hemkommen från en hård arbetsdag. Vart ett litet stopp på GameStop mellan jobbet och hemmet och här är allt jag fick med mig därifrån. Fallout 4: Pip Boy Edition, Fallout 4 Bobble Head, Fallout 4 Loot Crate, Fallout 4 Pop Figur - Brotherhood of Steel, Starcraft 2: Legacy of the Void - Collector's Edition och Steam Controller

STEAM prylar fråga

STEAM prylar fråga

Skrivet av Bigest den 7 november 2015 kl 09:36

STEAM har funnits hur länge som helst och växer fortfarande. Jag har av den anledningen skapat ett STEAM konto för inte alls så länge sedan (Sommras). Som jag aldrig varit in på sedan dess då jag nästan aldrig spelar på PC/Mac. Spelutbudet på Mac datorerna är inte mycket heller.

Men nu till frågan. Nämligen så att jag såg STEAM kontrollen här om dagen och vart köpsugen direkt såklart. Köpte inte då kontrollen släpps till försäljning officiellt den 10'e November. Och STEAM Link och STEAM kontrollen funkade inte direkt som dom ska med Apple's prylar för dom som redan fått dom. Valve skickade mail till folk som köpt deras prylar och bad om ursäkt och sa att det ska funka via en uppdatering som släpps när STEAM prylarna officiellt släpps. Som jag nämnt tidigare så är det en iMac jag sitter och leker med.

Är det värt ett köp av dessa prylar?