Svenska
Blog
Hello Apple

Hello Apple

Skrivet av Aurahead den 15 februari 2017 kl 06:20

Good bye Android........
Efter att ha velat fram och tillbaka vilken nalle jag skulle sikta på så har valet på nåt galet sätt blivit iPhone 7 plus. Inte för att jag ogillar Android, tvärtom.

Efter att ha fått testa iPhone 6 som daily mobil några veckor så har jag kom och tycka att iOS är rätt så trevlig. Vad som har hållit mig borta från iOS är just iTunes, nej jag kommer inte att gå in på detaljer varför. Jag kommer helt enkelt inte överens med iTunes. Men! Jag hittade ett program som fungerar helt underbart med just att överföra bilder, musik och data mellan datorn och mobilen. Plötsligt blev iPhone så mycket roligare när jag kan drag and drop mina filer.

Då var saken klar, nästa nalle blir en iPhone, ingen mer iTunes (yay). Valet blev ganska enkelt, iPhone 7 plus. Vanlig 7 är lagom storlek men efter att ha använt Nexus 6p ett tag så är mindre skärm inte aktuell. Sedan har jag slutat med att pillar på hemskärmen och lekt med roms. Tycker ändå att man borde få ha ikoner vart man vill och inte högst uppe på skärmen, men nu har jag flyttat alla ikoner till sida två så sidan ett är tomt.

Kort sagt, sjukt nöjd. Jet Black är verkligen läcker och 128gb borde räcka gott och väl för mig som kommer från Nexus 6p med 32gb och ej gick att expandera (seriös Google?). Kameran är verkligen något extra kul att använda, många funktioner och genvägar trots att jag saknar "back" knappen så lär jag nog överleva.

STOP!! Men vart är 3.5mm ingång för hörluren? Seriös Apple, visst de kom adapter med i kartongen men ändå. Aja nåt man lär få leva med, snart tar väl alla bort den.

Nexus 6p får stå på hyllan och skiner utfall jag skulle ledsna på äpplen. Var grymt sugen på OnePlus 3+ ett tag men men.

HQ