Svenska
Blog
Nintendo Switch

Nintendo Switch

Skrivet av Aurahead den 10 april 2018 kl 11:33

Då var det dags för mig att införskaffa mig egen Switch. Det har väl gått ca 1 år sedan den släppte? Har aldrig haft ögon på den direkt utan mest tyckt den va sådär ganska imponerad (utan att ha testat själv). Var nöjd med PSVita (fortfarande är) under tiden och använde den flitig under resor.

Zelda har heller aldrig varit spel för mig som jag fastnar för. Det enda Zelda spel som jag verkligen kände att jag behövde spela ut var Snes Zelda. Helt underbart och magiskt. Mario? Mario 64 var bra! Helt fantastiskt spel! Galaxy och övriga Mario har inte varit sådär selling point för min del.

Vad var det som fick mig att skaffa Switch då? Det måste nog ha varit att jag och pojken för några veckor sedan började spela Mario Kart till Gamecube, fastän vi bara har en handkontroll och fick turas om så var det riktigt skoj. Och Mario Kart finns ju till Switch, så varför inte? Tillsammans följde även Zelda och Mario med. Zelda Breath of the Wild, jag kommer att ge det en chans. Har bara hört positiva om spelet vem jag än frågar. Även Mario ser oerhört charmig ut.

Första intryck av konsol va att den är välbyggd, bättre byggd än jag förväntade mig. Var såklart lite försiktig och var rädd att jag skulle trycka sönder nån knapp eller ha sönder Joycon (passa så du inte sätter strips på fel Joycon, det förstör en liten knapp som håller den fast i Switch.). Men faktiskt så måste jag säga att den känns gedigen i handen. Dockstation däremot kan jag inte säga detsamma om, den gör vad den ska göra men känns alldeles för plastig.

Det var länge sedan jag kände en kittlande känsla i magen av att spela. Ser fram emot många många timmar med Switch. Bäst av allt är nog att man kan ha med den överallt. Grafikmässig så är den ändå imponerad med tanke på vad som finns i den. Kan förstås inte mäta sig med Ps4 eller Xbox One men första parti spel från Nintendo håller hög klass!

Så har du några tips på spel? Jag spelar nog allt, har inga krav på kategori. Tänker försöka ha spel i fysisk form då jag tycker att fodral är rätt så söt.

HQ