Svenska
Blog

GR-NYTT 2014-08-11

Skrivet av Ässet den 11 augusti 2014 kl 22:38

Kommentaren "Det här är kanske ett av de sämsta blogginläggen jag läst på Gamereactor" i mitt senaste inlägg avskräckte mig inte från att göra ett till, men den här gången blir det i form av ytterligare en uppdatering från supersuccén GR-NYTT som återigen gör comeback.

KÖPTE SKORPOR - VAR SOM STEN
Till en kostnad av 8 kronor tyckte medlemmen AlvamillioN att en påse skorpor av märket Pågen var ett rimligt köp. Tidigare idag köpte han en påse på ICA i Gällstad, men när han senare skulle äta en skorpa var det som att tugga en sten och smaken påminde om skit.

AlvamillioN jämför skorporna med lösgodis som torkat och stelnat, något man gärna undviker med andra ord.

Den lockande förpackningen med clementiner, smör, honung och marmelad fick skorporna att framstå som betydligt godare än vad dom egentligen är. "En sten smakar också bättre med smör på", menar AlvamillioN. Han säger att han aldrig mer kommer äta skorpor igen och att han nu har lust att slänga resten av påsen genom köksfönstret och över gatan.

GR-NYTT har sökt ansvariga på ICA Nära Gällstad utan framgång.

Läs mer här: http://www.gamereactor.se/blog/alvamillion/751084/

SOVIT FYRA OCH EN HALV TIMME - PÅ ÖVER TRE DYGN
Medlemmen over har sovit sammanlagt fyra och en halv timme på över tre dygn. Ja, du läste rätt.

Det började fredagen den 8 augusti med att over vaknade 16.00 vilket är en ganska sen tidpunkt för att stiga upp. Han kände sig inledningsvis ganska trött och hängig med blev med tiden piggare och piggare. Timmarna gick och när klockan var 07.00 nästföljande morgon och over fortfarande inte kunde somna bestämde han sig för att göra en så kallad "all nighter", även känt som att "dygna" eller "låta bli att gå och lägga sig".

Detta skulle visa sig vara ett ödesdigert misstag.

Vanligtvis när over gör en "all nighter" brukar han bli trött på eftermiddagen men så var inte fallet den här gången. Natten därpå lyckades han dessutom inte få mer än en och en halv timmes sömn. Under dagen som följde hade over en sprängande huvudvärk och kunde fortfarande inte somna. Inte förrän natten kunde han få ynka tre timmars sömn.

Sömnproblem kan uppstå om det är varmt och man inte är särskilt aktiv under dagarna och saknar rutiner. over beskriver sin vardag med att han inte gör något speciellt och äter vanlig mat och dricker saft med mjölk, något medlemmen Dhem tycker verkar äckligt.

GR-NYTT har varit i kontakt med sömnexperter som menar att det bästa sättet att undvika sömnsvårigheter är att vara aktiv på dagarna och ha rutiner för när man stiger upp och går och lägger sig. overs problem kan alltså redan ha börjat när han steg upp 16.00 och på så sätt förskjutit sin dygnsrytm. Det blir därför svårt för kroppen att sova under vissa tidpunkter som inte stämmer överens med kroppens dygnsrytm oavsett hur länge man har varit vaken.

Läs mer här: http://www.gamereactor.se/blog/over/750974/

HQ