Svenska
Blog

GR-NYTT 2011-10-31

Skrivet av Ässet den 31 oktober 2011 kl 21:42

DRUTTEN ÄNTLIGEN TILLBAKA
Medlemmen drutten är tillbaka på siten och i ett blogginlägg skriver han att det var på grund av kommentarerna i hans (då) senaste blogg som gjorde att han tog en paus. I det blogginlägget kan man läsa om när drutten satt på toaletten och skulle smaka på sitt bajs när hans pappa kom in i badrummet. Flera medlemmar gick till hård attack mot drutten och anklagade honom för att vara ett så kallat "troll", en person som skriver (ofta provocerande) saker i syfte att väcka uppmärksamhet.

Men nu är drutten tillbaka "även fast ingen trode påe hans sista blog". Han skriver att han mådde väldigt dåligt när ingen trodde på honom och det påminde om hans barndom, när han "lekte mkt med sig sjelv". Det verkar dock som om drutten har ryckt upp sig och han skriver: "Fan ta er alla hatare på gameReactor för nu börjar jag bloga på riktit".

Flera medlemmar välkomnar drutten men medlemmen Lurkman skriver att han "vet inte riktigt", han anser nämligen att drutten är "så 2010".

Det har under en längre period talats om när druttens bästa vän, Örjan ska registrera sig på siten. Medlemmen game_fan30 tar upp frågan i kommentarerna och drutten svarar att "örjan har haft problem med internett så vi får kolla med breddbandsbolagett". GR-NYTT hoppas att internetproblemen löser sig för Örjan. Kanske får vi då se ett nytt radarpar på siten?

Läs mer här: http://www.gamereactor.se/blog/drutten/206777/

JOSEPHUS FLAVIUS KALLAR DRUTTEN FÖR PATRIK
Drutten är återigen i hetluften och det är den ständigt aktuelle Josephus Flavius som har ställt till det. Under den period som drutten var borta från siten har Josephus Flavius spridit rykten om att personen bakom användaren drutten i själva verket heter Patrik och att han skulle gå, som drutten formulerar det, "i ngt tjotahejit gymnasium". Det var när drutten sökte i forumet om vad de övriga medlemmarna sagt om honom när han varit borta som han upptäckte de upprörande ryktena.

Drutten avfärdar givetvis skvallret och ställer sig starkt frågande till hur man "kan ge denna man 5 stjärnor", så till den grad att han "skämms och mår dåligt över detta".

Vi på GR-NYTT följer händelserna med spänning och uppmanar våra läsare att göra det samma. Drutten förklarar nämligen krig mot sitens favoritjude.

Läs mer här: http://www.gamereactor.se/blog/drutten/206794/

GR-NYTT 2011-10-31

"det är krig mr Flavius... det är krig ..." - drutten

HQ