Svenska
Blog

GR-NYTT 2011-10-27

Skrivet av Ässet den 27 oktober 2011 kl 20:49

MEDLEMMEN SIEGFRIED INTE LÄNGRE ARBETSLÖS
Medlemmen Siegfried kan snart räkna in sig själv i den allt exklusivare skalan unga skattebetalare. Han gick tidigare idag ut i sin blogg och meddelade att han äntligen fått jobb. "Ja, det omöjliga har hänt, jag har fått ett jobb, som diskare", säger en glad Siegfried som under en längre period varit arbetslös.

Siegfrieds egna reaktioner på det nya jobbet är främst att han "äntligen slipper att bara sitta framför en dator och söka jobb". I övrigt verkar han dock inte ha fått alltför mycket information om jobbet mer än att han börjar på lördag och att det rör sig om en timanställning. Det är ännu osäkert om hur länge och hur mycket han tänker jobba, mer än att "det skulle nog bli ganska mycket nu under jul". Det återstår alltså att se om Siegfried komma tjäna några större summor på sitt nya jobb.

Siegfried kan dock alltid dra in pengar på sitt extraknäck som spelförsäljare. Flera av sitens medlemmar har vittnat om att Siegfried köpt spel som reats ut av diverse återförsäljare för att sedan sälja dom vidare på Tradera för dyrare priser. Siegfried verkar dock förlora betydligt mer pengar på spel än vad han tjänar då han ständigt verkar köpa nya spel och konsoler. Något han verkar kunna fortsätta med utan bekymmer med sitt nya jobb.

Sitens medlemmar är glada för Siegfrieds skull, då Siegfried alltid varit öppen med sin situation på siten och även i blivit kritiserad för motivationsbrist av andra medlemmar. En av de främsta kritikerna är medlemmen "Josephus Flavius", men som nu skriver: "Det finns en Gud ser jag. Bra att du tog tag i dig själv!".

Vi på GRNYTT är glada för Siegfrieds skull och hoppas att han kommer trivas på sitt nya jobb.

Läs mer här: http://www.gamereactor.se/blog/siegfried/206496/

TOM CRUISE ENDAST 130 CM LÅNG
Medlemmen antonfusk startade en tråd i forumet där han skrev: "Det sägs att människan svimmar vid 5 G. Har också hört att man kan uppnå en viss G nivå i vissa hastigheter osv, vad menas med det egentligen?".

Antonfusk fick snabbt svar av medlemmen Ree som kunde konstatera att det hela rörde sig om gravitation. Ree förklarar saken vidare att "när det börjar handla om högre G-krafter så börjar det bli problem. Vid 5G, dvs. du kommer väga 5 gånger mer än du normalt gör, kommer folk att ha svårt att andas och få syresatt blod till hjärnan, och man svimmar helt enkelt".

Antonfusk nämner att han var inne på det spåret och passar samtidigt på att konstatera att han "även hört att det är lättare att klara större G kraft ifall man är kort, för då behövdes inte lika stor kraft för att pumpa upp blod till hjärnan". En ideallängd skulle i det här fallet vara "160-170 cm".

Påståendet bekräftas av redaktionsmedlemmen och tillike fysikkunnaren Christofer Olsson. Det hela rör sig om den så kallade "Tom Cruise-principen", vilken härrör från filmen "Top Gun" med Tom Cruise i huvudrollen. I filmen spelar Tom Cruise en stridspilot som tack vare sin otroligt korta längd kan klara väldigt höga G-krafter. "Han är 1,30 meter lång", skriver Christofer Olsson.
Tråden urartar sedan till en mer renodlad fysiktråd med diverse formler och låses därför föga överraskande av en moderator.

Läs mer här: http://www.gamereactor.se/forum/?forum=1&thread=206428&pag
e=1&last=2011-10-27+12%3A26%3A47

GR-NYTT 2011-10-27

130 centimeter lång stridspilot

HQ