Svenska
Blog

GR-NYTT 2011-01-20

Skrivet av Ässet den 20 januari 2011 kl 22:58

BRAWL MISSHANDLAR PROBLEMBARN*
"Nu jävlar! Tänkte jag och sparkade honom i magen för att sedan gå i full mount för att slå killen tills hans inte kunde stå upp längre."

Medlemmen Brawl satt på tåget hem tillsammans med sin bror och en kompis, när tre problembarn plötsligt hoppar på. Till en början uppstår en spänd stämning och Brawl beskriver situationen att "killen är två meter ifrån mig stirrandes med döda ögon".

Det uppstår dock inget handgemäng på tåget men när Brawl ska gå av "känner han en hand på sin axel och ryser till". Det visar sig att ett av de stökiga problembarnen vill bråka med Brawl, något som han går med på. Brawl drar ut killen på perrongen så att han ramlar på stenplattorna. Ett något dumdristigt beslut kan tyckas, då "hans två kompisar försöker slå Brawl". Vår hjälte får snabbt hjälp från sin bror och sin kompis men det räcker tyvärr inte till när Brawl "känner ett slag mot ansiktet och blodsmak i munnen".

Brawl, som har 10 års erfarenhet av kampsport, tar efter detta övertag i slagsmålet. Brawl sätter "slag efter slag mot problembarnets ansikte och slutar inte förens han ligger medvetslös på den kalla marken, helt blodig". Han märker att hans bror har gjort likadant när de plötsligt hör polisen närma sig. Han flyr tillsammans med sina vänner och mycket mer än så kan Brawl inte komma ihåg, mer än att han var vädigt blodig.

Läs mer här: http://www.gamereactor.se/blog/brawl/184386/

*I dröm

---

READER BLIR UTAN KLÄDER - URSINNIG
Medlemmen Reader har det inte lätt. Han beskriver sig själv som "den nya killen i hyreshuset", vilket enligt Reader är en titel man helst av allt vill undvika, detta då man "automatiskt blir den allmänna slagpåsen". Tidigare har det hänt att Reader fått sin tvättid stulen men nu har Readers roll som slagpåse visat sig innefatta betydligt värre saker. "De satsans mobbargrannarna" gjorde nämligen det man inte får lov att göra, de har nämligen stulit Readers "jävla kläder".

Reader är dock inte tom på idéer för vad som verkligen har hänt. "Någon granne måste ha snokat runt här nere och fått syn på mina kläder". Reader har en del misstänkta, bland annat "gubbfan i 2A" och "kärringen högst upp". Inget är dock säkert mer än att Reader "inte tänker acceptera denna typ av respektlöshet".

Sitens medlemmar har flera tips till den stackars Reader, bland förslagen återfinns bland annat "anlita grannfejden", "döda dem", "kontakta polisen", "järnrör" och "olla deras kläder".

GR-NYTT lider med Reader och hoppas verkligen att det löser sig för honom.

Läs mer här: http://www.gamereactor.se/blog/reader/184319/

GR-NYTT 2011-01-20

Medlemmen Reader får inte behålla sina kläder efter att han har tvättat dom

HQ