Svenska
Blog
Utrustad för vintern (skor)

Utrustad för vintern (skor)

Skrivet av Arna den 2 december 2015 kl 21:17

Jag älskar skor. Jag har garderoben full med det ena paret efter det andra, och varje gång jag ger mig ut med ett nyköpt par så känner jag självförtroendet stiga.

Den här gången investerade jag i ett par mer vinteranpassade kängor, med foder och allt, och även om jag hatar kylan så önskar jag att jag kan få användning för dom i vinter. Efter att mina Docker hade gjort sitt så siktade jag in mig på en modell som jag har spanat in i ett par år nu.

Ett par Red Wing blev det, mitt femtioelfte par (nåja, femte), av modellen Ice Cutter. Jag sitter med dom på just nu och känner av, men jag får försöka återkomma med lite intryck efter att ha använt dom ute.

Tanken var att jag skulle köpa både vinterskor och jacka i år, men med en saftig prislapp på över 3000kr för skorna får nog jackan vänta lite till. Höst/vinter-modet är helt klart en favorit som lämnar sina spår i plånboken!

Vad tycker ni är viktigt i klädväg att inte kompromissa med? Vilken årstid är bäst för mode? Vore kul att höra era tankar :)

HQ