Svenska
Mina favoriter från E3

Mina favoriter från E3

Skrivet av Ano92 den 17 juni 2021 kl 11:08

It's the most wonderful time of the year. Här är mina favoriter:

Avatar: Frontiers of Pandora

Jag tror och hoppas på att Camerons nya film och detta spel från Massive båda blir kanon och väcker liv i franchisen igen. Det finns så mycket potential. 

Advance Wars 1+2 Re-Boot

Antagligen kommer väl spelet släppas till fullpris á la nintendo vilket känns på tok för dyrt men bortsett från det så är jag oerhört sugen på att återuppleva Advance Wars. Jag har tryckt in otaliga timmar i Game Boy-spelen. 

Marvel's Guardians of the Galaxy

Marvel's Avengers går att spela som ett ganska så bra singleplayerspel anser jag. Detta är helt rätt väg att gå för min del för Square Enix. Bort med live service-skräpet. Jag hoppas på mer humor och ett härligt äventyr. 

Sea of Thieves: A Pirate's Life

Sea of Thieves tilltalar mig väldigt mycket och jag har haft roligt med det men det är svårt att hinna med att spela multiplayer. Är detta en storyexpansion man kan köra själv? Jag hoppas det! 

Game Pass

A Plague Tale: Requiem, Atomic Heart, Halo Infinite, Replaced, Starfield, Forza, Age of Empires IV, The Gunk, Back 4 Blood osv osv osv. Enda bekymret är hur man ska hinna spela allt. Vilken fantastisk deal. 

Vi har ett matigt avsnitt om E3, Ratchet & Clank: Rift Apart, A Quiet Place Part II och massa annat roligt i podden GOTY om man vill höra mer! 

Vad tyckte du var bäst från E3? 

HQ