Svenska
Blog

zZznark (och SNES Mini)

Skrivet av 5murfen den 2 oktober 2017 kl 09:43

Hej måndag, kan jag inte få sova lite till? Så sjukt trött idag, börjar verkligen bli dags att koppla in Mr. Wake-Up Light igen (gudomlig uppfinning, för övrigt). Har inte haft världens vildaste helg direkt men har haft det väldigt bra (förutom att jag inte fick något Danganronpa V3 i fredags, snyft); önskar helgen kunde vara eeeeen dag till bara. Eller hundra, hiho.

I fredags släpptes Mini-SNES och den är precis så gullig som man kunde vänta sig. Liten och söt men otroligt välbyggd. Så gott som en exakt kopia av originalet, minus öppning för kassett då (synd, hade varit awesome om de sålde små kassetter med spelsamlingar, SHUT UP AND TAKE MY MONEY liksom).

Jag älskar att de gjort en lucka att öppna för kontrollerna så den ser ut som originalet när de är oinkopplade. Sladdarna för kontrollerna är lite längre den här gången (NES Mini-längden var ett skämt)(ibland har längden faktiskt betydelse) men de är fortfarande rätt korta så det är bra att förlängningskablarna jag köpte till mini-NES passar till dessa med. En bra liten manick men många fina spel.

zZznark (och SNES Mini)

Så brusig bild, känns dåligt att publicera men det var allt jag hann ta i helgen...

Har ni testat den än? Vilka är era favoritspel i så fall? Bilder på spelen som är med. Själv känner jag att jag dras mest till Kirby, trofasta gamla SMW och DKC, samt Yoshi's Island (baby-Mario till trots). Jag har förstås en del helt nytt att upptäcka också (Earthbound sägs ska vara bra?), jag bara dras till det bekanta först.

HQ