Svenska
Blog
HQ
HQ

Sommarlov.

Nu har jag äntligen klarat åttonde klass, med ett lysande betyg.

Steg upp idag kl 20 över 6 bara för att göra mig klar, vilket tog 20 minuter. Jahapp, avslutningen börjar kl 8.

Åkte till skolan med en kompis som gick ut 9onde klass. Vi går till gymnastiksalen där det skall klämmas in 400 personer. Japp, jag älskar stora tillställningar. Nej det gör jag inte.

Vi får höra lite vänliga ord från rektorn, mest om vad vi har gjort i år och sånt. Sen kommer elevkårens ordförande upp för att berätta vem som vunnit deras dikttävling. Någon annan läser upp ett hedersomnämnande, tredje plats, andra plats.

"Kärleken kan beskrivas som en ärta.."
Jag hör hur min dikt läser upp, en dikt jag skrivit bara för att jag måste, mest på skämt och så.
"Kasper, kan du vänligen komma upp hit."
"Nej, nej, nej det vill jag verkligen inte" tänkte jag.

Fyfan säger jag bara. Jag har aldrig skakat sådär mycket i mitt liv som efter det. Författaren som hade bestämt vinnaren, sade något i stil med: Personlig, utan vidare klicheér, alla typiska drag."

Så jag fick en diktbok, japp, en diktbok, ett presentkort till en bokhandel och lite godis. Jag vann en jävla dikttävling. Det värsta av allt var att vår klass satt längst bak. Jag måste gå förbi alla, precis alla.

Fick också ett stipendie i handelsämne.

När jag kom hem och berättade för mina föräldrar och min bror, skrattade min mamma något fruktansvärt, och det första min bror sade var: Joo, nu är det säkert, du är gay!"

En riktigt trevlig dag, jag har sommarlov, flickvän och pengar. Kan det bli mycket bättre!